Valorant da son güncellemelerden sonra fps düşüşü sizdede oldu mu

emmi27

𝐵𝐼̇ 𝒦𝒜𝐿𝒫 𝐵𝐼̇ 𝒦𝐸𝑅𝐸 𝒮𝐸𝒱𝐸𝑅
Ultra Member
Tartışma Başlatıcı İçerik Kaşifi 10 Rozet Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
83
Web sitesi
tht-ankared-emmi27.netlify.app
RC Point
0
Arkadaşlar, yaklaşık 1-1,5 hafta önce bir güncelleme geldi. Önceden grafik ayarlarını yükseltsem bile sabit 144 FPS alıyordum. Şimdi ise FPS aniden 90-110'lara düşüyor ve oyun çok kötü oluyor.

İlk başta bilgisayarın ısınmasından sandım ama grafik ayarlarını ve diğer tüm ayarları en düşüğe düzgünleştirmeyi de 0'a çektim, yine de FPS artmadı. Birkaç kişiye sordum, onlarda da aynı sorun olmuş.

Sizde de bu sorun oldu mu? Bence güncellemeden dolayı bi düzgün iş yapamıyorlar düşük grafiklerde bile grafikleri mi iyileştirdiler naptılar gölgeler bi fazla düzgün geldi sanki son güncellemerden sonra

oxnic

Confirmed Memb.
Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
12
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
Arkadaşlar, yaklaşık 1-1,5 hafta önce bir güncelleme geldi. Önceden grafik ayarlarını yükseltsem bile sabit 144 FPS alıyordum. Şimdi ise FPS aniden 90-110'lara düşüyor ve oyun çok kötü oluyor.

İlk başta bilgisayarın ısınmasından sandım ama grafik ayarlarını ve diğer tüm ayarları en düşüğe düzgünleştirmeyi de 0'a çektim, yine de FPS artmadı. Birkaç kişiye sordum, onlarda da aynı sorun olmuş.

Sizde de bu sorun oldu mu? Bence güncellemeden dolayı bi düzgün iş yapamıyorlar düşük grafiklerde bile grafikleri mi iyileştirdiler naptılar gölgeler bi fazla düzgün geldi sanki son güncellemerden sonra
fps sen bosver oyun artık duzde gıremıyoz o derece cokukde duzelmesı bence okul zamanlarında duzelcek fps vs

Tuncc

Ultra Member
Tartışma Başlatıcı Konuşkan 10 Rozet Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
42
RC Point
0
Oyun sanki çökmüş gibi oyunda sıkıntı var bence

muco64

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi İçerik Kaşifi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Aynen güncelleme sonrası fps sorunları var. Zaten unreal engine güncellemesinden sonra bir çok bug da çıkmaya başladı ama düzeltiyorlar gibi.