Valorant Edited Sig. Dosyası da dahil olmak üzere pak dosyası arıyorum

aonurdurmaz

Reverse Engineering
Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Bypass yöntemim var fakat pak dosyası editleme hakkında bilgim yeterli olmadığı için bunu yapacak veya yapmış olan bir arkadaşımızı arıyorum. (Duvarlar arasından görebilmek vb.)

aonurdurmaz

Reverse Engineering
Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
vanguard bunu muhtemelen tespit edebilir, ama yeni çıkan hile yöntemi ise bilemem.
tespit etme gibi bir durumu olmuyor, dosyalarda değişiklik tespit ederse ya oyunu hiç launch etmiyor, ya da oyunun ortasındayken crash veriyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

vanguard bunu muhtemelen tespit edebilir, ama yeni çıkan hile yöntemi ise bilemem.
dosyanın büyüklüğünü eşit değerde tutarak orjinaliyle değiştirdiğim bir yöntemim mevcut fakat .sig dosyasını halledemediğim için sıkıntı çekiyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

çok nadir görülse de bu tarz hileler piyasada mevcut private olarak

aonurdurmaz

Reverse Engineering
Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Şöyle bir kaynak buldum işe yararmı bilemem ama denemende fayda var;

Chrome, Opera ve Firefox gibi modern bir tarayıcıya sahip herhangi bir cihazdan açın.

SIG'yi (imza dosyası) nasıl düzenleyebilirim?
-İlk olarak, Editör için bir dosya eklemeniz gerekir: SIG dosyanızı sürükleyip bırakın veya bir dosya seçmek için beyaz alanın içine tıklayın. Ardından "Düzenle" düğmesini tıklayın. Artık SIG dosyanızı düzenlemenize izin verecek.

🌐 SIG'yi düzenlemek için hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?
-SIG'yi düzenlemek için herhangi bir modern tarayıcıyı, örneğin Google Chrome, Firefox, Opera, Safari'yi kullanabilirsiniz.
teşekkürler araştırman için, ilgin olursa eğer belli bir süre araştırdıktan sonra sana da bilgi verebilirim ilerlemem hakkında.