enestorpil414
Ultra Member
Arkadaşımın oluyor benim olmuyor..100 kişiden 4 5 kişi bu hatayı alıyor onlardan biride benim. hiçbir çözümü yok forumda ki çözümlerin hiçbiri olmuyor. adminle konuştum yeni güncellemede bu sorun üstüne çalışıyorlarmış. malesef beklicez
Bu arada hocam sen win11 kullanıp win10 geçiş yaptınmı?100 kişiden 4 5 kişi bu hatayı alıyor onlardan biride benim. hiçbir çözümü yok forumda ki çözümlerin hiçbiri olmuyor. adminle konuştum yeni güncellemede bu sorun üstüne çalışıyorlarmış. malesef beklicez
Win11 den win 10 geçince böyle absürt bi hata veriyor heralde. Biosla alakalı birşey olabilir bilmiyorum.yaptım format attm win 11 yükledm win 10 yükledm olmadı herşeyi yaptım
Meşgul etmeye gerek yok hocam. Üzerinde çalışıyorlardır.discord üzerinden adminlere sorabilirsin realitycheats dc: .gg/M6rrNkQd
ya stafflarada sorabılıır yardımcı oluyolar hatta chat uzerınden rastgele ınsanlarda yardımcı oluyor bazenMeşgul etmeye gerek yok hocam. Üzerinde çalışıyorlardır.
Bende buhatanın aynısı almıştım sanırım önceden forumda olması lazım knk atarım hatırlatırsanEkli dosyayı görüntüle 26580
Lobide F7 yaptıktan sonra böyle bi hata alıyorum??