@Osderda bende şu hata hala devam ediyor oyun ortasında görev yöneticisi kapanıyor hileyi tekrar açmak zorunda kalıyorumkonuda güncellendi, tekrar indirin.
biostan ama youtube den destek alTPM yi ve Secure bootu aktif nasıl yapacağım ?
bianda kapanmasını nasıl çözüceğimizi bilen varmı
ne zaman sonra otomatik kapanıyor? ne süreç sonrası kapanıyor bu detayları vermeden hiçbirşey yapamam.@Osderda bende şu hata hala devam ediyor oyun ortasında görev yöneticisi kapanıyor hileyi tekrar açmak zorunda kalıyorum
1-2 oyun sorunsuz gidiyor sonra oyunun ortasında kapanıyor dedim alta alıyorum belki ondandır hiç oyun ekranından cıkmadan denedim yine aynıne zaman sonra otomatik kapanıyor? ne süreç sonrası kapanıyor bu detayları vermeden hiçbirşey yapamam.
Windows defender kapalı olduğundan emin olun. Windows ağ korumalarını da devre dışı bırakın. Çözüm arayışında bulunacağım onun dışında vanguard yetkisiz işlemde kapanabilir, memory leak yaşandığında kapanabilir, bellek hızınız yavaş ise kapanabilir.1-2 oyun sorunsuz gidiyor sonra oyunun ortasında kapanıyor dedim alta alıyorum belki ondandır hiç oyun ekranından cıkmadan denedim yine aynı