Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Çalışmıyor VALORANT FREE HACK 2024 ESP+MISC

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
53
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
sorun değil o hile öyle bedavaya anca bu kadar
Herşey tamam çalışıyor ama lag sorunu var bunun çözümü varmı win 11
Hileden kaynaklı bir problem değil oyunun guarded page lerini decrypt etmesinden dolayıdır. Oyunun koruma sistemi yüksek, düşman ses vermez veya anlık karşılaşılabileceğin noktada değilse oyun senin belleğinden tamamen siliyor bunun önüne geçmek içinde dormant check özelliği bulunuyor fakat şu anlık pre-view amaçla devre dışıdır.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Windows 11 lazım ? Okuldan geldimde USB atarım fohrmat lazımsa ama Windows 11 valoran acamyorum hata veriyordu hata bu TPM 2.0 ve UEFI Güvenli Önyükleme
Windows 10 desteği bulunuyor, sizin karşılaştığınız sorun sistem(anakart/gpu gibi) bilgileriniz bozuk olmasından veya bir anti virüs yazılımı sistemi erişimini engellemektedir.

Vale La Pena

кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм
Super Member
Konular
10
RC Point
0
Hileden kaynaklı bir problem değil oyunun guarded page lerini decrypt etmesinden dolayıdır. Oyunun koruma sistemi yüksek, düşman ses vermez veya anlık karşılaşılabileceğin noktada değilse oyun senin belleğinden tamamen siliyor bunun önüne geçmek içinde dormant check özelliği bulunuyor fakat şu anlık pre-view amaçla devre dışıdır.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Windows 10 desteği bulunuyor, sizin karşılaştığınız sorun sistem(anakart/gpu gibi) bilgileriniz bozuk olmasından veya bir anti virüs yazılımı sistemi erişimini engellemektedir.
Security check hatası alıyorum şuanda normal mi

jusqi

Moderator
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0

IKIZILReis

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0
ilk defa kullanacağım umarum yapa bilrim

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
bişey sorcaktım ben dün kullandım bir sorun yoktu bugün açayım dedim security check failed hatasını aldım çözümü nedir acaba
anlık olarak şuanda bende bu hatayı almaktayım bunu nasıl çözebiliriz ?

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
aldığım hata
Screenshot_1.png