Valorant güncelleme geldi hile acsam problem olur mu?

c r o w

karga
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
19
RC Point
0
Valoranta güncelleme gelmiş ben belki de 100 tane hileyle maç attım 2 gunde golda kastım legit de oynamadım kimse süphelenmedi smurfum sandılar. simdi valo güncellendi ya hile acsam problem olur mu valo hilesine güncelleme gelecek mi?

c r o w

karga
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
19
RC Point
0
aga bn hile girdimde karakter ayrı yerde wallhack ayrı yerde nasıl düzelte bilrim
kral destek acma. Görüntü ayarlarına gel (masaüstüne sağ tık yap) ordan ölçeği %100'e al düzelir

sytjun

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Usta bu valorantı ben hiç oynamadım bizim hüseyin abi var computer hüseyin onun kafede cs 1.6 var onu oynuyoz bu valorantı indireyim mi bilgisayara 5-1 yapınca taramalı alabiliyormuyum yardım edermisiniz bana

WyReX

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Usta bu valorantı ben hiç oynamadım bizim hüseyin abi var computer hüseyin onun kafede cs 1.6 var onu oynuyoz bu valorantı indireyim mi bilgisayara 5-1 yapınca taramalı alabiliyormuyum yardım edermisiniz bana
5-1'i bilmem ama cc yapınca bişiler oluyor okasdhfıoahdf

Biscrem

𝙻𝚄𝙲𝙸𝙵𝙴𝚁
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
9
RC Point
0
aga ben hileyi açtım açılmadı kulanmadım halde 2 ay sonra ban yedim
ne alaka aw LKNDFHKLNDFLHKNDFLHKDFH Ben şuan kullanıyom belli etmeden 2 gündür bayada maç attım sıkıntı yok şimdilik