Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka sitedekinleri kullanabilirsin gayet güvenli ve olabildiğince iş yapıyo işime yaramaz diyorsan formda ufak bi araştırma ile istedeğin fiyatta spof ve hile bulabilirsin
kanka sitedekinleri kullanabilirsin gayet güvenli ve olabildiğince iş yapıyo işime yaramaz diyorsan formda ufak bi araştırma ile istedeğin fiyatta spof ve hile bulabilirsin
Kanka bu sitedekini kullandım ban yedim o yüzden direkt sistem değiştim parasına değecek ve ban yemeden yediğimde de spoofer ile kaldırabileceğim bir şey istiyorum o yüzden sordum
spoofer ler full dolar bazında çalııyor formatla bence daha mantıklı olur 1 tane hile vardı o ubsyle atıyordu banı hwaid yemiyorduk ama sanırım fixlendi hile kapalı yakın zamanda aktif olacakmış
knk burdaki hile için super member olman lazım neyin kafasını yaşıyosun şu mesaj kasma ayaklarını bırakın eninde sonunda tüm valorant hileleri ban atar
knk burdaki hile için super member olman lazım neyin kafasını yaşıyosun şu mesaj kasma ayaklarını bırakın eninde sonunda tüm valorant hileleri ban atar
Burada Mesaj Kasmıyorum Ben Konuşmalarına Dikkat Et İstersen Benim Bu 2. Reality Hesabım Diğer Hesabımdan Oynuyorum Bunu Ben Yedek Olarak Kullanıyorum.