valorant hack ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inflames_afk

Super Member
Konular
14
RC Point
0
arkadaşlar aimbot açmamama rağmen ban yedim kalıcı ban ne yapmam lazım lütfen yardım edin

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Valorant hilesini açınca ban durumu yok, bu ban olayı hileyle alakalı sanıyorsunuz, dolaylı olarak hayır, valorant hilemizi ilk defa açıp siz hileden reportlandığınız da ve hile olduğunuz tespit edilirse riot %60 ihtimalle size donanım banı atar, report yemezseniz hileyi istediğiniz kadar kullanabilirsiniz olay report yemenize bağlıdır, siz de donanım banı yemişsiniz, bilgisayarı spooflayamadığınız sürece hile açsanız açmasanız da yine de ban yiyeceksiniz. Daha doğrusu buna delaylı ban denir.

aquaxe

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Valorant hilesini açınca ban durumu yok, bu ban olayı hileyle alakalı sanıyorsunuz, dolaylı olarak hayır, valorant hilemizi ilk defa açıp siz hileden reportlandığınız da ve hile olduğunuz tespit edilirse riot %60 ihtimalle size donanım banı atar, report yemezseniz hileyi istediğiniz kadar kullanabilirsiniz olay report yemenize bağlıdır, siz de donanım banı yemişsiniz, bilgisayarı spooflayamadığınız sürece hile açsanız açmasanız da yine de ban yiyeceksiniz. Daha doğrusu buna delaylı ban denir.
peki bedava bi spoofer var mı valorant için?

inflames_afk

Super Member
Konular
14
RC Point
0
peki ne yapacağım açmak için

qenzo17

Super Member
Konular
2
RC Point
0
bende donanım ban yedim sorma kardeşim :D spoofer denedim ama olmadı açmadı

Sulo037

Don't Give UP On Your Dream
Super Member
Konular
1
RC Point
0
same i got banned before but i think it was a delay ban cuz i have used before detected cheats but not got banned in a day

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...