Valorant Hack Ban yedirirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeRtKaAn01

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Arkadaşlar süper member üyelerine valorant hilesi gelmiş bende denemek istiyorum fakat ban yeme ihtimalim nedir?
Ek olarak ban süresi ne kadar oluyor? oyun betadan çıktıktan sonra ban yemiştim 6 ay boyunca açılmamıştı eğer 3 aylık ise denemeye değer.

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
Hile banlatmaz, ciddi anlamda kaliteli bir hiledir, sadece rapor yediğinizde ban yersiniz yani legit(belli etmeden) oynadığınızda ban yemezsiniz ben bronz hesabı yücelik yapmıştım bu hile ile oynayarak.
İyi eğlenceler.
Not:ban 3 ay sürüyor olmalı benim banım 3 ay sürmüştü

ballas

Super Member
Konular
4
RC Point
0
belli etmeden oynarsan ve aim açmazsan ban yeme riskin azalır ama hâlâ yeme riskin çok fazla

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
belli etmeden oynarsan ve aim açmazsan ban yeme riskin azalır ama hâlâ yeme riskin çok fazla
Yahu sen nerden bileceksin ban riskini?
Daha confirmed membersınız alakanız olmayan konulara yorum yapıyorsunuz
Bronzdan yüceliğe boostladığım hesap hala ban yemedi ban riski yoktur, sadece rapor yerseniz banlanırsınız ayrıca aim ile oynamıştım.

MeRtKaAn01

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Hile banlatmaz, ciddi anlamda kaliteli bir hiledir, sadece rapor yediğinizde ban yersiniz yani legit(belli etmeden) oynadığınızda ban yemezsiniz ben bronz hesabı yücelik yapmıştım bu hile ile oynayarak.
İyi eğlenceler.
Not:ban 3 ay sürüyor olmalı benim banım 3 ay sürmüştü
tamamdır kankam bilgi için tşekkürler ve en azından konuyla alakası olan birisi yazdı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...