Valorant hack fixmi yedi?

aaslanx25

Super Member
Konular
14
RC Point
0
Bugün 4 hesap banlandi 1 maç sonra direk ban atıyor hile güncellencekmi

stalker

Ultra Member
Konular
33
RC Point
0
ağa cihaz banı yemişsin ilk kez yediysen 3 ay beklemen gerek yada ücretli spoffer kullanman gerek hileyle alakası yok açtığın her hesap ban yicek hile olmasada ilk önce aimbot falan açtın sanırım ondan yedin

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0

reax07

Confirmed Memb.
RC Point
0
yılbaşında kesin güncelleme gelir diye düşünüyorum fix yedi mi bi bilgim yok

aaslanx25

Super Member
Konular
14
RC Point
0
ağa cihaz banı yemişsin ilk kez yediysen 3 ay beklemen gerek yada ücretli spoffer kullanman gerek hileyle alakası yok açtığın her hesap ban yicek hile olmasada ilk önce aimbot falan açtın sanırım ondan yedin
Uygulama içindeki spooferi kullanıyorum hesap açıp giriyorum ondan sonra 1 el sonra uzaklaştırma geliyor

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Uygulama içindeki spooferi kullanıyorum hesap açıp giriyorum ondan sonra 1 el sonra uzaklaştırma geliyor
Spooferimiz vanguard için geçerli değil zaten, delay ban yemişsiniz belirtilen süreyi beklemeniz yada çalışan bir spoofer kullanmalisiniz

efetnrkl01

Active Member
RC Point
0
ben legit oynuyorum bi kaç kere ban yedim onlardada sinirlenip belli ettim hileyi yoksa legit i iyi oynarsan ban yemezsin