valorant hack

mert64

meto derler
Ultra Member
Konular
22
RC Point
0
selaam ben realitycheats kullanıcısının valorant hack kullanıyordum bir hesap açın 38 levele kadar ban yemedim sonra sıkın changer yükledim ban yedim 3 ay hwid ve sonra kalktı ve şuan son güncellemeler sonra valorant ta hilede 3 level olmadan hesap bani atıyor eskiden atmiyordu ve sadece wal hack kullanıyorum ve. Legit oynuyorum kimse hilesin demedi sanırım son güncellemeler sonra hile daha çok ban atıyor her hile ban atar fakat eskiden bu hile atmiyordu şahsen legit oynayınca ama fakat valorant. Hile son gunncelemede sorun olabilir iyi günler dileğiyle realitycheats kullanıcıları ❤️

Osderda

>.....
Admin
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Merhaba Değerli mert64, Teşekkür ederiz, sorununuz hakkında bize detaylı bilgi verdiğiniz için. Valorant hilemizi güvenli hale getirmek için çalışmaktayız. Oyun içinde val-5 hata koduyla banlandınız yoksa diğer bir gün veya hesaptan çıktığınızda tekrar giriş yaparken Riot Client tarafından "banlandınız" yazısı mı geliyor?

mert64

meto derler
Ultra Member
Konular
22
RC Point
0
Merhaba Değerli mert64, Teşekkür ederiz, sorununuz hakkında bize detaylı bilgi verdiğiniz için. Valorant hilemizi güvenli hale getirmek için çalışmaktayız. Oyun içinde val-5 hata koduyla banlandınız yoksa diğer bir gün veya hesaptan çıktığınızda tekrar giriş yaparken Riot Client tarafından "banlandınız" yazısı mı geliyor?
Şey ilkten val 5 verdi sonraki hesapta PC niz sorunla karşılaştı dedi kapattı oyuna girmeye çalıştığında ise ban yemiş hesap sonra yine attım lobide ban attı val 5 olarak

BACIDESTROY0

Active Member
Konular
3
RC Point
0
ben hile açmadan yedim banı ticket attım bakan olmadı bilindik cevap verip kapattılar oyun iyice sapıttı zaten p2w oldu iyice

eyo3131

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Bende bunu merak ediyordum dostum genel bir durummuş bu yüzden rank açık hesap bulmak gerek hesap açar açmsz şikayet edilince dikkat çekiyor daha kolay ban atılıyor