valorant hack

mert64

meto derler
Ultra Member
Konular
22
RC Point
0
selaam ben realitycheats kullanıcısının valorant hack kullanıyordum bir hesap açın 38 levele kadar ban yemedim sonra sıkın changer yükledim ban yedim 3 ay hwid ve sonra kalktı ve şuan son güncellemeler sonra valorant ta hilede 3 level olmadan hesap bani atıyor eskiden atmiyordu ve sadece wal hack kullanıyorum ve. Legit oynuyorum kimse hilesin demedi sanırım son güncellemeler sonra hile daha çok ban atıyor her hile ban atar fakat eskiden bu hile atmiyordu şahsen legit oynayınca ama fakat valorant. Hile son gunncelemede sorun olabilir iyi günler dileğiyle realitycheats kullanıcıları ❤️

xmert1

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
aga valo da ben hile açmadıgım halde ban yedim o oyunun sistemini ben hala çözemedim

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
aga valo da ben hile açmadıgım halde ban yedim o oyunun sistemini ben hala çözemedim
Hile açmadığınız halde ban yemeniz çok düşük bir ihtimal ama bu gibi yanlışlıklar bazen olabiliyor haksız yere yasaklama aldiginizi düşünüyor iseniz ticket atabilirsiniz.

mert64

meto derler
Ultra Member
Konular
22
RC Point
0
Bende bunu merak ediyordum dostum genel bir durummuş bu yüzden rank açık hesap bulmak gerek hesap açar açmsz şikayet edilince dikkat çekiyor daha kolay ban atılıyor
dostum oynadıgım sadece wal hack ayım acmadım ve kımse sen hılesın demedı ben bıle kendım hıle olduguma ınamadım o derece legıt oynadım zaten adam gelınce fln ses kasarak vurdum bıldıgın wal hack kullanmadım nerdeyse sadece adamlar b mı a mı dıye fln

YILTANBEY

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Valorantta gelen yeni güncellemeden dolayıdır umarım yakın zamanda adminlerimiz bu olayı düzelticek bir plan yapabilirler.

bakiuysal43

Confirmed Memb.
RC Point
0
kullansam Sizce Ban yermiyim?
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Point Blank Hilesi gelirmi ?

fedait9

Super Member
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Hile Max 3-4 maç idare ediyor ondan sonra ya mactayken yada lobide val5 hatası alıp oyundan uzaklaştırıldın yazıyor ip ban değil hesap bani atıyor

zuenz

Super Member
RC Point
0
hilede sorun yok dostum delay banı yemişsin 2-3 oyundan sonra ban yiyorsan hilede sorun yoktur senin hwid banın vardır. Hilesiz oynasan bile 2-3 oyun sonra ban yersin.