10 kkwin 11 mi
umarımrica ederim umarım halledersin![]()
hile menüsü f1 le pencere modunda geliyor die biliyorum yani tam ekranda olmayacaksınbeyler hıleyı daha oncede kullanmıstım ama suan gırıyorum cmd ekranı gelıyor waıtıng valoront yazısı gelınce gırıyorum oyuna lobıde f7 basıyorum hıle menusu gelmıyor cmd uzerınde bakarak yaptıgımda load faıled falan tarzı bı hata görüyorum sorun nedır ?
kankam daha once kullandım zaten hıleyı ben pencerelı tam ekrandayım f7 ıle ınject edıyorum ve orda faıled hatası verıyor bılıyorum yanı pencerelı tam ekranda falan olmam gerektıgını baska bı sorun var10 kk
umarım
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
hile menüsü f1 le pencere modunda geliyor die biliyorum yani tam ekranda olmayacaksın
olmadıoldu mu hocam?
ben dün yaptım ama bugün olmamaya başladıhile çalışıyor dimi
deneyen oldumu?
peki kanka oldumu aim görme hilesi falanolmadı
ben dün yaptım ama bugün olmamaya başladı
evet adamlar falan hep gözüküyor ve sen sıktıkça kafaya doğr gidiyor genelde daha isabetli olsun die dürbünle kullanıyorumpeki kanka oldumu aim görme hilesi falan
aynı sıkıntı bende de var bu sabah girdim böyle oldu dün gece kullanabiliyordum hocam hileyle alakalı bi sıkıntı varkankam daha once kullandım zaten hıleyı ben pencerelı tam ekrandayım f7 ıle ınject edıyorum ve orda faıled hatası verıyor bılıyorum yanı pencerelı tam ekranda falan olmam gerektıgını baska bı sorun var