valorant free hackda ban mevzusu nedir legit vs olaylarından anlayan veya yetkili biri konuya cevap verebilirse sevinirim full hesabımda kullanmayı düşünüyorum kullanmadan yazayım dedim yardımlarınız için şimdiden teşşekür ederim <3
daha önce hwid banı yediysen yeme ihtimalin daha fazla artıyor hocam benim yaşadığım birşey yaniyok legitte bir sıkıntım yok legit oynamayı biliyorum hwıd sıkıntı veyahutta boş hesabda gireceğim zaten hwıd yersem 6 ay ana hesabıma giriş yapamam
o yüzden hwıd sordum
Hwidde yapacak bir şey yok hiç olmadı spoofer alırsın veya bios pilini çıkartıp takınca banı açılan bir arkadaşımda olmuştu garip bir şekildeyok legitte bir sıkıntım yok legit oynamayı biliyorum hwıd sıkıntı veyahutta boş hesabda gireceğim zaten hwıd yersem 6 ay ana hesabıma giriş yapamam
o yüzden hwıd sordum
yemiştim önceden ses değiştirme programından kaynaklı birdaha yermiyim hileden dolayı sencedaha önce hwid banı yediysen yeme ihtimalin daha fazla artıyor hocam benim yaşadığım birşey yani
Önceden uygulamıştım bir kez baya ile yarıyor biraz benim hesaba kasıyorduk sonra o kendi hesabına giriyordu onunkini kasıyordukaynen mantıklıymış bu uygulanır zamanı gelince
hangi ranka kadar çıktınız ?Önceden uygulamıştım bir kez baya ile yarıyor biraz benim hesaba kasıyorduk sonra o kendi hesabına giriyordu onunkini kasıyorduk
valla önceden ban yiyen birkaç kişi kullandı hileyi çok hızlı ban yediler spooferın falan varsa kullanabilirsin ama rahatçayemiştim önceden ses değiştirme programından kaynaklı birdaha yermiyim hileden dolayı sence
valla benim tek korkum hwıd yahangi ranka kadar çıktınız ?
valla benimde öyle hocam valo bağımlısı biri olarak hwid yersem naparım bilmiyorumvalla benim tek korkum hwıd ya
Dia 3e geldik sonra fixlendi ama hem biz geç başlamıştık hem de bir benim hesaba r onun hesaba kastığımız için biraz sürüyordu tek hesaba kasılsaydı immoyu zorladık belki dehangi ranka kadar çıktınız ?
anladım hocam bende denicem sizin yaptığınızı hedef immoDia 3e geldik sonra fixlendi ama hem biz geç başlamıştık hem de bir benim hesaba r onun hesaba kastığımız için biraz sürüyordu tek hesaba kasılsaydı immoyu zorladık belki de