Raktoka Super Member Katılım 5 Haz 2023 Konular 1 Mesajlar 158 Tepkime puanı 7 RC Point 0 6 Haz 2023 #1 beyelr ben hileyi nasıl calısıtırcam bilmyorum boyle bi coder yeri acılıyo countune diye kırmızı bi yazı var bi tuşa bas diyor galiba
beyelr ben hileyi nasıl calısıtırcam bilmyorum boyle bi coder yeri acılıyo countune diye kırmızı bi yazı var bi tuşa bas diyor galiba
Flexyzz Ultra Member Katılım 11 Ocak 2022 Konular 14 Mesajlar 343 Tepkime puanı 60 RC Point 0 6 Haz 2023 #2 1. hatan kardeşim anti vürüs programlarının hepsini sil yada kökten kapat sonra. 2. hatan pc reset atman lazım yada windows sürümün uyuşmuyor. Oyla 0 Downvote
1. hatan kardeşim anti vürüs programlarının hepsini sil yada kökten kapat sonra. 2. hatan pc reset atman lazım yada windows sürümün uyuşmuyor.
Raktoka Super Member Katılım 5 Haz 2023 Konular 1 Mesajlar 158 Tepkime puanı 7 RC Point 0 6 Haz 2023 #3 Flexyzz' Alıntı: 1. hatan kardeşim anti vürüs programlarının hepsini sil yada kökten kapat sonra. 2. hatan pc reset atman lazım yada windows sürümün uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla ... kanka virus korumam kapatmıştım zaten ve windiows sürümüm uyuşmuyorsa napıcam Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 6 Haz 2023 Flexyzz' Alıntı: 1. hatan kardeşim anti vürüs programlarının hepsini sil yada kökten kapat sonra. 2. hatan pc reset atman lazım yada windows sürümün uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla ... yardım edermisin ? Oyla 0 Downvote
Flexyzz' Alıntı: 1. hatan kardeşim anti vürüs programlarının hepsini sil yada kökten kapat sonra. 2. hatan pc reset atman lazım yada windows sürümün uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla ... kanka virus korumam kapatmıştım zaten ve windiows sürümüm uyuşmuyorsa napıcam Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 6 Haz 2023 Flexyzz' Alıntı: 1. hatan kardeşim anti vürüs programlarının hepsini sil yada kökten kapat sonra. 2. hatan pc reset atman lazım yada windows sürümün uyuşmuyor. Genişletmek için tıkla ... yardım edermisin ?
Osderda >..... Admin Katılım 19 Eyl 2019 Konular 50 Mesajlar 3,417 Çözümler 842 Tepkime puanı 7,612 Konum X399+WF3 Kadıköy, İstanbul Web sitesi osderdadev.com RC Point 0 6 Haz 2023 #4 Raktoka' Alıntı: kanka virus korumam kapatmıştım zaten ve windiows sürümüm uyuşmuyorsa napıcam Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 6 Haz 2023 yardım edermisin ? Genişletmek için tıkla ... Anti virüs yazılımını kapatmak bir işe yaramaz. Silmeniz gerekir. Anti virüs yazılımları da ekmeğin peşinde. Oyla 0 Downvote
Raktoka' Alıntı: kanka virus korumam kapatmıştım zaten ve windiows sürümüm uyuşmuyorsa napıcam Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 6 Haz 2023 yardım edermisin ? Genişletmek için tıkla ... Anti virüs yazılımını kapatmak bir işe yaramaz. Silmeniz gerekir. Anti virüs yazılımları da ekmeğin peşinde.
waller Super Member Katılım 20 May 2023 Konular 13 Mesajlar 169 Tepkime puanı 9 Konum Rusya RC Point 0 6 Haz 2023 #5 bence windows sürüm uyuşmuyor. virüs programlarını fln kapa Oyla 0 Downvote
Lucifermarka Super Member Katılım 3 Haz 2023 Mesajlar 151 Tepkime puanı 4 RC Point 0 6 Haz 2023 #6 Burada Adminin Tavsiyesini Dinlemeni Öneririm Aksi Takdirde Daha Çok Sorunlara Yol Açarsın Kolay Gelsin. Oyla 0 Downvote
Burada Adminin Tavsiyesini Dinlemeni Öneririm Aksi Takdirde Daha Çok Sorunlara Yol Açarsın Kolay Gelsin.
kemal0618 Super Member Katılım 29 Nis 2021 Konular 14 Mesajlar 152 Tepkime puanı 8 Konum HACK DÜNYASI RC Point 0 6 Haz 2023 #7 kral sürüm yetmiyo Oyla 0 Downvote
A altancagy Super Member Katılım 5 May 2021 Mesajlar 150 Tepkime puanı 0 RC Point 0 6 Haz 2023 #8 windows defendiri falan kapat antivirüs programlarınıı kapa dewne Oyla 0 Downvote
nashfw howard roark laughed Legend Member Katılım 7 May 2023 Konular 51 Mesajlar 1,169 Çözümler 7 Tepkime puanı 487 Konum Türkiye RC Point 0 8 Haz 2023 #9 anti virüs programını sil direkt. Oyla 0 Downvote
Lord Shadow Only Shadow Legend Member Katılım 6 Nis 2023 Konular 22 Mesajlar 1,356 Çözümler 5 Tepkime puanı 242 Konum Türkiye RC Point 0 8 Haz 2023 #10 valorant sık karşılaşılan hatalar bakabilrsin Oyla 0 Downvote