Valorant hile çalışmıyor

BYGS1905TR

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Valorantı açıyorum f7 ye basıyorum olmuyor açılmıyor hile sonra f1 e basıyorum yine açılmıyor lütfen yardım edin

BYGS1905TR

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Oyun açıldığında f7 ye basın diyor basıyorum oyuna giriyorum f1 e basıyorum menü açılmıyor.
Ctrl + win+shift+ b yi denedim olmadı

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
F7 tuşuna bastığınızda bir hata alıyor musunuz? Alıyorsanız aldığınız hatayı bizimle paylaşırsanız daha sağlıklı bir çözüm yolu sunabiliriz. F7 tuşuna bastıkran sonra bir ses duyuyor ve menüye erişemiyorsanız oyunu tem ekran pencereli moduna alınız.1687287638888.png

BYGS1905TR

Super Member
Konular
1
RC Point
0
F7 tuşuna bastığınızda bir hata alıyor musunuz? Alıyorsanız aldığınız hatayı bizimle paylaşırsanız daha sağlıklı bir çözüm yolu sunabiliriz. F7 tuşuna bastıkran sonra bir ses duyuyor ve menüye erişemiyorsanız oyunu tem ekran pencereli moduna alınız.Ekli dosyayı görüntüle 24005
F7 e basıyorum hiçbirşey olmuyor oyun içinde lobidede ses çıkmıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hileye girip f7 ye basınca ne ses çıkıyor nede menü tam ekran pencereli modda denedim pencereli modda denedim olmadı

F7 tuşuna bastığınızda bir hata alıyor musunuz? Alıyorsanız aldığınız hatayı bizimle paylaşırsanız daha sağlıklı bir çözüm yolu sunabiliriz. F7 tuşuna bastıkran sonra bir ses duyuyor ve menüye erişemiyorsanız oyunu tem ekran pencereli moduna alınız.Ekli dosyayı görüntüle 24005
F7 e basınca hiçbir hata almayıp kapanıyor

yusuf8712

Wwiey
Super Member
Konular
2
RC Point
0
F7 e basıyorum hiçbirşey olmuyor oyun içinde lobidede ses çıkmıyor

Hileye girip f7 ye basınca ne ses çıkıyor nede menü tam ekran pencereli modda denedim pencereli modda denedim olmadı

F7 e basınca hiçbir hata almayıp kapanıyor
ağa aynı durum bendede var kafayı yedim yokmu yardımcı olabilecek