VALORANT Hile girmiyor

levotr

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Valoranta giriyorum f7den sonra hata kodu verip bi tusa basmamızı istiyor sonrasında kapanıyor neden?

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Al kanka aldığım hata kodu budur
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hizliresim.com/hj3zxce
CTRL+SHİFT+WİNDOWS+B kombinasyonunu uygulayıp tekrar deneyin hâlâ aynı hatayı almaya devam ediyorsanız Regedit üzerinden Windows güvenliğini kapatıp tekrar deneyin.

Msi afterburner gibi oyunu etkileyen program varsa kaldırın

grkmsen

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
Klavyeden Win + R > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluşturun, ismini DisableAntiSpyware yapın ve değerini de 1 olarak ayarlayın. Ve bilgisayarı tekrardan başlatın.

0 = Açık
1 = Kapalı

hizex22

Super Member
Konular
6
RC Point
0
fps boosta da ayni şey oluyor çünkü pc içindeki bir dosyayı baska bir uygulama kullanıyor discord yada herhangi bir şey açıksa kapayıp dene

reelkeydi

Member
RC Point
0
kral aynı hata bi arkadaşımdada oluyordu valorant kek yardım kısmına git orda bi kodlar var regedit onları yaz yeniden başlat düzeliyor <3

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
111
RC Point
0
vürüs programlarını kapat bide volarant hilesi güncelendi

emirkaganbey

Super Member
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Ya aga boşver aynı sorun bendede oldu bi dahaki gücellemede düzeldi sen de bi dahaki güncellemeyi bekle