Valorant Hile İle Alakalı

wanjars

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Merhaba ben valorant güncel hile 20.01.2023 kullanmaya çalıştığım zaman alttaki resimde ki gibi yanlış şekilde gösteriyor. Menüde ki fare bile senkronize çalışmıyor. Lütfen yardım eder misiniz?

https://www.hizliresim.com/49cub09

stalker

Ultra Member
Konular
33
RC Point
0
resim göremedim esp yi yanlış gösteriyorsa pc ekran ayarlarından ölçeklemeyi %100 çek kesin çözümü budur.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

resim göremedim esp yi yanlış gösteriyorsa pc ekran ayarlarından ölçeklemeyi %100 çek kesin çözümü budur.
ama ban atıyor belli bi süre sonra haberin olsun o banı kesin yersin yani istediğin kadar legit oyna spooferin varsa tabi sen bilirsin

wanjars

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ama ban atıyor belli bi süre sonra haberin olsun o banı kesin yersin yani istediğin kadar legit oyna spooferin varsa tabi sen bilirsin
Resim i şimdi ekledim kusura bakma. Bilgi için teşekkürler.

xaqhu

Ultra Member
Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Hızlı Yardım Doğrulanmış Üye
Konular
40
RC Point
0
Normal maça gir sadece botlarda böyledir

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Görüntü ayariniz sanırım %125, aşağıdaki resimde paylaştığım gibi değişiklik yaparsanız sorununuz düzelecektir.
IMG_20230128_153419.jpg