Valorant Hile Kalıntıları Kaldırma Nasıl Yapılıyor Bilen Varsa Yazabilirmi

Xirci

youtu.be/QIiLv96zcfA
Banned Member
Konular
10
RC Point
0
20 Levele Kadar Çar Kasim Dedim Hile Kapalı Yine Banlanıyorum :D Varmı Dosyalardan Temizleme Yolu Nedir?
Çözümü Bilmeyen Rastgele Mesajları Reportlicam Bilgili Bir Kişinin Yazmasını Ve Herkesin Faydalanmasını İstiyorum.
İyi Forumlar Diliyorum.

07nakliyeci

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
daha önceden ban yedinmi hiç ? Yediysen 3 ay bı bekleme surecın oluyor(O 3 ay bıtmeden yenı bır hesap alıp kasarsan yıne banlanıyor Hwid spoofer kullanman gerekıyor bu kez Oda pahalıya kaçar en iyisi )o 3ayın Sonunda format atabılırsın veya daha onceden atıp hıc bır hıle ındırmeyip Yapabilirsin
Knk olabilir ama ip adresin ban yediyse geçmiş olsun pc reset atsan bile düzelmez

MacKalii

Some dev.
Super Member
Konular
6
RC Point
0
hocam diyorumki zaten sadece uzaklaştırma (hesap ban) veriyor spoofer gerektirmiyor yani kalıntı temizlemek için yazdım ben ama spoofer ın ne işe yaradığını biliyormusunuz pek sanmıyorum ama ben anlatim spoofer HardwareID nizi değiştirir sadece bu işlevi görür
brom ben kendi spoof yöntemimi kendim bulmuş birisiyim. bunu dikkate al lütfen. ayrıca forumdaki spoofırların içinde işlem comp. olduktan sonra oto temizleme işlemi yapıyorlar. senin spof dosyalarını değil valorant ve vanguard ın console ve kayıt defterlerini temizlemen lazım. revouninstaller iş görür

Eyp34

Banned Member
RC Point
0
Knk bilgisiyarinda ne varsa bununla ilgili her seyi sil be ayrica oyunuda tekrar sil ve yukle