valorant hıle mavı ekran

ahmetersss

Ultra Member
Konular
25
RC Point
0
valorant hılesı acılmıyor dıye wın 11 ındırdım sımdı de mavı ekran yıyorum hıleyı acarken

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
78
Web sitesi
tht-ankared-emmi27.netlify.app
RC Point
0
Aga sen çözebildin mi sorunu, bende windows 11 var zaten GM’de açıldı ama mavi ekran yiyorum bu sanırım genel bir sorun çoğu kişi de var bu hileyi kullanmayı o kadar çok istiyorum ki çünkü yıllardır çok uzun zamandır bekliyorum çok sabırsızdım fakat mavi ekran inince moralim bozuldu şimdi sistem geri yükleme yapıyorum İNŞALLAH hayırlısıyla halledebilirim

emmi27

Ultra Member
Konular
78
Web sitesi
RC Point
0
KK Defender Kapalı Mı Bide İşletim Sistemi Olarak Win10 Tavsiye Ederim :D
Kral defender kapalı sadece o adamda olmuyor bende de oluyor windows 11’de uyumsuzluk sorunu var ben bu konu hakkında Forum’da konu açmıştım adminler kitlemmişler en kısa sürede güncelleme getireceğiz sabırlı olmanızı istiyorum gibi bir şey demişti halledeceklermiş yani İNŞALLAH hayırlısıyla, benim bilgisayar o kadar çok mavi ekran yedi ki bozuldu artık kapandı açılmıyordu hileyi açmak için çok denedim artık güncelleme gelmesini bekliyorum

SametBabaHD

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Kral defender kapalı sadece o adamda olmuyor bende de oluyor windows 11’de uyumsuzluk sorunu var ben bu konu hakkında Forum’da konu açmıştım adminler kitlemmişler en kısa sürede güncelleme getireceğiz sabırlı olmanızı istiyorum gibi bir şey demişti halledeceklermiş yani İNŞALLAH hayırlısıyla, benim bilgisayar o kadar çok mavi ekran yedi ki bozuldu artık kapandı açılmıyordu hileyi açmak için çok denedim artık güncelleme gelmesini bekliyorum
İnşallah Olur KK Ya Canını Sıkma

emmi27

Ultra Member
Konular
78
Web sitesi
RC Point
0
win 11 de hiç açılmaz hile ben 11 den 10 a düştüm
Sallama,eskiden hep açılıyordu bu yeni hilede sorun var,bazıları winn11 i ne sanıyor,win 11 gayet iyi sadece win 10 yılların tecrübesiyle geliştirilmiş zamanla win 11 de olur