Cruse Super Member Katılım 14 Mar 2020 Konular 24 Mesajlar 166 Tepkime puanı 319 RC Point 0 25 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Valorant hile deneyenler var mı ban yedirtiyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler.
Arkadaşlar Valorant hile deneyenler var mı ban yedirtiyor mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkürler.
Cruse Super Member Katılım 14 Mar 2020 Konular 24 Mesajlar 166 Tepkime puanı 319 RC Point 0 26 Ocak 2023 #11 barmiko' Alıntı: kanka hile şuan güncelemede ama ben legit oynadım esp ile tek +20 macdan fazla attım daha ban yemedim Genişletmek için tıkla ... Ne zaman kullanmıştın hocam hileyi? Xaverie' Alıntı: Hilede son zamanlar çok fazla arkadaş Val152 yediğini söyledi. Hile dt olmuş gibi söylemler ortaya çıkıyor. Kendim 3,4 Ay önce denemiştim 3 maç attım (Elimden geldiğince legit oynadım) ve maçların yarısında mavi ekran hatası. Yarın sabah ban yedim. Main hesabında hileyi kullanma ! Genişletmek için tıkla ... Hocam banı sınırsız mı yedin yoksa süreli mi ve banın açıldı mı şuan? Oyla 0 Downvote
barmiko' Alıntı: kanka hile şuan güncelemede ama ben legit oynadım esp ile tek +20 macdan fazla attım daha ban yemedim Genişletmek için tıkla ... Ne zaman kullanmıştın hocam hileyi? Xaverie' Alıntı: Hilede son zamanlar çok fazla arkadaş Val152 yediğini söyledi. Hile dt olmuş gibi söylemler ortaya çıkıyor. Kendim 3,4 Ay önce denemiştim 3 maç attım (Elimden geldiğince legit oynadım) ve maçların yarısında mavi ekran hatası. Yarın sabah ban yedim. Main hesabında hileyi kullanma ! Genişletmek için tıkla ... Hocam banı sınırsız mı yedin yoksa süreli mi ve banın açıldı mı şuan?
Teodora ワイフ Legend Member 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Katılım 13 Tem 2022 Konular 202 Mesajlar 2,879 Çözümler 61 Tepkime puanı 8,833 Konum Tokyo RC Point 0 26 Ocak 2023 #12 Cruse' Alıntı: Ne zaman kullanmıştın hocam hileyi? Hocam banı sınırsız mı yedin yoksa süreli mi ve banın açıldı mı şuan? Genişletmek için tıkla ... Böyle 3.Parti uygulama kullanımında Rito acımıyor. Yaklaşık 3 ay önce yedim ve daha açılmadı. Oyla 0 Downvote
Cruse' Alıntı: Ne zaman kullanmıştın hocam hileyi? Hocam banı sınırsız mı yedin yoksa süreli mi ve banın açıldı mı şuan? Genişletmek için tıkla ... Böyle 3.Parti uygulama kullanımında Rito acımıyor. Yaklaşık 3 ay önce yedim ve daha açılmadı.
C cgn Super Member Katılım 10 Şub 2023 Mesajlar 148 Tepkime puanı 0 RC Point 0 13 Şub 2023 #13 legit kullanırsan sorun olmaz Oyla 0 Downvote