Valorant Hile

justberqt1

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Arkadaşlar Valorant Hilesini Hiç Kullanmadım Kullanan Varsa Sorularım Var Özellikle Bi Tanıdığım Kullanmış Ve Bana Dediki Düzgün Çalışmıyor Ve Ban Yedim 3 Hesaptan Dedi Yani Ban Yeme İhtimali Çok Yüksek Dedi Yani Soruların Cevapları Olumlu Olursa 150 Forum Mesajına Kadar Kasıcam O Yüzden Sordum.

Sorular:
Soru 1: Ban Yeme İhtimali Yüksek mi ?
Soru 2: Hile Düzgün Çalışıyor mu?
Soru 3: 150 Tane Forum Mesajı Yapmaya Değer mi ?

zeusedvx

Gece Gölgenin Rahatına Bak
Confirmed Memb.
Konular
1
Web sitesi
www.hayalcraft.com.tr
RC Point
0
valla kanka ben şu an 150 yapmaya çalışıyorum ban yiyen var yemeyen var belli değil arkadaş açtı hile düzgün çalışıyor ama ayarı yaparsan yoksa bozuluyor galiba
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bu arada senin dc var mı olmazsa beraber kasarız

karakus334

Super Member
Konular
3
RC Point
0
sonuçta ücretsiz hile her hilede ban riski vardır paralı hile alsan bile legit oynamazsan valoda direk ban yersin ne şekil olursa olsun legit oynaman lazım 150 yorum kasmaya tabii ki değer hocam 150 yoruma ulaştın mı legit oyna kesinlikle

olcaybaris10

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
riot diğer oun şirketleri arasında hileye en az izin veren oyun elbet ban yersin ama ban yeme süreni uzatabilirsin , hilenin düzgün çalşıp çalışmadığı hileye göre değişebliir ve bence 150 forum mesajı yapmaya değebilir sonuçta bedava

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
Ban yeme ihtimali yüksek mi?
Ban yeme ihtimali yüksek değil, kullanıcılar legit oynadıklarını sanarak çok fazla belli ediyorlar. Bunun sonucun da ban yeme ihtimali artıyor.
-
Hile düzgün çalışıyor mu?
Bazı kişiler de düzgün çalışıyor, bazıların da ise hatalar mevcut. Son 1 veya 2 gün içerisinde çok fazla kişide menü gelmeme sorunu var. Bu hatayı'da kısa süre içinde çözerler.
-
150 Tane forum mesajı yaomaya değer mi?
Fazlasıyla değer, hile ile sadece 3 maç oynadım, hile ile valorant oynamak kadar zevkli bir oyun görmedim. Fazlası ile değer.

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
İlk olarak tabi ki de her hilede olduğu gibi Valorant hilemizde de yasaklama almanız mümkün fakat bu size kalmış bir durum hilemiz şuan undeceteddir yani Vanguard tarafından tespit edilemiyor/edilmemiştir. Rage oynayıp report yerseniz yasaklama alabilirsiniz.
Hilemiz evet düzgün çalışıyor bazen bazı hatalar ile karşılaşabilirsiniz elbette hataların çözümünü ise Bu konuda bulabilirsiniz. Ek olarak belirtmek istiyorum ki Windows 11 22H2 sürümünü desteklememektedir.
3. Sorunuza gelecek olursak çoğu yerde DT hileler yada ücretli satılan kalitesiz hileler mevcut RC ailesi olarak RealUİ ve site optimizasyonu ve sistematik çalışması birçok foruma kıyasla daha önde olduğunu göstermektedir. Uğraşlarınıza değip değmeyeceğini hileyi kullandıktan sonra sizler karar vereceksiniz fakat hile kullanmayı seven bir oyuncuysaniz pişman olmayacağınız garanti ederim, iyi forumlar iyi oyunlar.

heraishere69

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Ücretsiz hile olduğu için ban yeme oranın tabii ki daha yüksek ancak legit oynarsan seni 15-20 maç götürür