ardapro2000
Super Member
Valorant Hilesindeki Aimbot Çalışmıyor Sadece bendemi diye merak ettim. Hileyi Kullananada Sordum ne yapmam gerektiğini bilen varsa ulaşabilirmi şimdiden teşekkürler
bu arada en iyi shift de çalışıyor bende de öyleorda tuş atması var yaptınız mı daha çok shift tusunda çalısıyor bende
mause left teydi o zaten beliriyor ama kitlenmiyor sıkıntı o wallhack düzgün çalışıyorWallhack çalışıyor mu? Ayarları düzgün yaptığınıza emin olun, tuş atamasını mouse left yapın ateş ederken düşmanın kafasında kırmızı bir nokta belirecek, nokta beliriyor fakat aim kitlenmiyorsa bize bildirin, bu konu hakkında çalışmalarımız var. İyi forumlar.
Konu üzerine çalışmalarımız var dc adresine gelip bildirebilirsin ek olarak bende yöneticilere sorununuzu bildireceğim.mause left teydi o zaten beliriyor ama kitlenmiyor sıkıntı o wallhack düzgün çalışıyor
dc deyim Gwardd#1612 bilgin olsunKonu üzerine çalışmalarımız var dc adresine gelip bildirebilirsin ek olarak bende yöneticilere sorununuzu bildireceğim.
en iyi shift de yada başka bi tuş da iyi çalışma diye birşey yok hangi tuşa atarsan ata aynı şekilde çalışır.bu arada en iyi shift de çalışıyor bende de öyle
kanka sağ click atadım daha kötü olmuştu shift çok iyien iyi shift de yada başka bi tuş da iyi çalışma diye birşey yok hangi tuşa atarsan ata aynı şekilde çalışır.