ben anlamadım az önce bilgiseyara fhrmat atım pc şuan hic bişey acık deryil ama gine aynı hatayı verdiwindows ağ korumalarınızı devre dışı bırakın. VPN uygulaması kullanıyorsanız devre dışı bırakın. Spoofer aracı aktifse kapatın kullandıysanız bilgisayarınızın bilgilerini düzeltin. Sistem bilgileriniz bozuk olduğundan bu hatayı vermektedir.
evet forumda çalışan ve tespit edilmemiş güvenilir bir hilemiz mevcut linke tıklayıp ilgili konuya gidebilirsiniz.valorant şuanda çalışıyor mu güncellendi mi
az önce aynı hatayı attım oyundan attı khile kapandı hiçbirşey yapmadan hileyi tekrar açtım dediniz gibi yaptım hala gene hatayı alıyorumwindows ağ korumalarınızı devre dışı bırakın. VPN uygulaması kullanıyorsanız devre dışı bırakın. Spoofer aracı aktifse kapatın kullandıysanız bilgisayarınızın bilgilerini düzeltin. Sistem bilgileriniz bozuk olduğundan bu hatayı vermektedir.
dün kullandım güzeldi bugün denedim Security Check Failed! hatasını aldım nasıl düzeltilirevet forumda çalışan ve tespit edilmemiş güvenilir bir hilemiz mevcut linke tıklayıp ilgili konuya gidebilirsiniz.
https://realitycheats.com/threads/valorant-free-hack-2024-esp-misc.43678/