Valorant Hilesi Mavi ekran

kryakncc14

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
Valorant hilesi iki saate bir kez mavi ekran atıyor arada bir saate bir kez bile atıyor. Bu sorunun gerekli yetkililere bildirmek ve sorunu çözmeye bildirerek yardımcı olmak için bu konuyu açtım eğer çözümü varsa bilgilendirirseniz sevinirim sorun hileyle mi alakalı yoksa biz mi eksik bişey yapıyoruz bilmiyorum eğer sorun hileyle alakalıysa sorunun çözülmesi valorant hilesi kullananlar için çok yardımcı olacaktır .

slw2

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Kullandığın Win sürümü nedir ?
Başlat menüsüne çalıştır yaz.
Winver yaz ve orda yazan sürümün nedir söyle
22h2 de sorunsuz çalışıyordu

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
Maalesef bu hatanın çözümü bulunamadı.
Yetkililer üzerinde uğraşıyorlar.

kryakncc14

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
Kullandığın Win sürümü nedir ?
Başlat menüsüne çalıştır yaz.
Winver yaz ve orda yazan sürümün nedir söyle
22h2 de sorunsuz çalışıyordu
21h2 sürümüm sürümden yana bir sıkıntı yok fakat mavi ekran hatası son zamanlarda can sıkıcı olmaya başladı sağlam hile fakat mavi ekran sorunu can sıkıyor.

slw2

Super Member
Konular
5
RC Point
0
21h2 sürümüm sürümden yana bir sıkıntı yok fakat mavi ekran hatası son zamanlarda can sıkıcı olmaya başladı sağlam hile fakat mavi ekran sorunu can sıkıyor.
Mavi ekran yediğinizdeki gelen hata kodunu bizimle paylaşır mısınız ? Bu sayede ne yüzünden mavi ekran yediğiniz tamamı ile anlaşılır.

kryakncc14

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
Maalesef bu hatanın çözümü bulunamadı.
Yetkililer üzerinde uğraşıyorlar.
Bulurlar umarım en yakın zamanda dün güncelleme geldi hileye 22.30 sularında mavi ekran sorunu düzelmiştir diye umut ettim de bugün mavi ekran beni hayal kırıklığına uğrattı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Mavi ekran yediğinizdeki gelen hata kodunu bizimle paylaşır mısınız ? Bu sayede ne yüzünden mavi ekran yediğiniz tamamı ile anlaşılır.
İnternetten araştırmalar yaptım hata koduyla ilgili fakat hata koduna dair hiçbir sonuç bulamadım

gewgew123

Confirmed Memb.
RC Point
0
sürümünün güncel olduguna emin ol virus programlarını ve güvenlik duvarını kapa ve yeniden dene

slw2

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Bulurlar umarım en yakın zamanda dün güncelleme geldi hileye 22.30 sularında mavi ekran sorunu düzelmiştir diye umut ettim de bugün mavi ekran beni hayal kırıklığına uğrattı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten araştırmalar yaptım hata koduyla ilgili fakat hata koduna dair hiçbir sonuç bulamadım
Hata kodunda tam olarak ne yazıyor ?