yunus331 Super Member Katılım 20 Ocak 2023 Konular 12 Mesajlar 178 Tepkime puanı 6 RC Point 0 14 May 2023 #1 arkadaşlar valorant hi̇lesi̇ni̇ nasil tam ekran yapacagiz hi̇leyi̇ açiyorum ama tam ekran olmuyor pencere oluyor tam ekran yapinca hi̇le açilmio lütfen bi̇ri̇si̇ yardim etsi̇n
arkadaşlar valorant hi̇lesi̇ni̇ nasil tam ekran yapacagiz hi̇leyi̇ açiyorum ama tam ekran olmuyor pencere oluyor tam ekran yapinca hi̇le açilmio lütfen bi̇ri̇si̇ yardim etsi̇n
Çözüm Teodora 14 May 2023 Zaten hile tam ekran çalışıyor. Pencereli tam ekran olarak kullanmalısın. (Caps açık mesaj yazma, yasak.)
Zaten hile tam ekran çalışıyor. Pencereli tam ekran olarak kullanmalısın. (Caps açık mesaj yazma, yasak.)
Teodora ワイフ Legend Member Katılım 13 Tem 2022 Konular 202 Mesajlar 2,879 Çözümler 61 Tepkime puanı 8,820 Konum Tokyo RC Point 0 14 May 2023 #2 Zaten hile tam ekran çalışıyor. Pencereli tam ekran olarak kullanmalısın. (Caps açık mesaj yazma, yasak.) Oyla 0 Downvote Çözüm
Zaten hile tam ekran çalışıyor. Pencereli tam ekran olarak kullanmalısın. (Caps açık mesaj yazma, yasak.)