Valorant Hilesi

InkSans41

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
arkadaşlar sitedeki valorant hilesi geri geldi fakat ben ban yesem kaldırabilecek durumda değilim sizce yeni hesap açıp 1 maç girsem hileyle yinede tespit edilip donanım yermiyim

Berat1220cCc

Ultra Member
Konular
4
RC Point
0
Reis belli etmeden oyna hiç sıkıntı çıkmaz ben aynı hesapta 4 5 gündür oynuyorum aimbot'da açıyorum arada sırada ban yemedim

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
RC Point
0
duvar arkasından izlememeye dikkat et (duvar arkasında rakibin üzerine cross koyma), ayrıca herhangi bir ses almadığın durumlarda espde görmediğin adama orada olduğunu biliyormuşçasına bir reaksiyon gösterme yoksa rapor üzerine ban yersin, iyi oyunlar hocam.

ReyizDeniz1

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
aimbot kullanma ve kille değil maçı almaya odaklan takım oynuyorsa fazla zorlama hiçbir sıkıntı çıkarmaz

InkSans41

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
beyler birazdan yapıcam umarım dediğiniz gibi report yemezsem bişey olmaz çünkü eğer ban yersem 4 ay beklemek zorundayım spoofer yok kullanamam
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

aimbot kullanma ve kille değil maçı almaya odaklan takım oynuyorsa fazla zorlama hiçbir sıkıntı çıkarmaz
tek sorun kazanmaya falan oynicamda sonuçta yeni hesap açcam dereceli falan değil kimse takmicak fazla ciddide oynarsam yine rep yerim

jexin

Super Member
Konular
13
RC Point
0
aga ban yeme riski burda sıfır sitemize güveniyoruz ama cok abartmadan oyna