VALORANT HİLESİNİ UZUN SÜRE KULLANAN VARMI?

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Konular
17
RC Point
0
Bildiğiniz gibi forumda şu anda güncellenen Valorant RC Hack isimli hile bulunuyor. Bu hile ne kadar güvenilir yani ban atıyormu aimbot kullanacağım soft bi şekilde ve arada sırada genede yermiyim merak ettim ve bana DC üzerinden yazarmısınız kullanan kişiler bir kaç bilgi daha almam gerek teşekkürler. DC: goktug0758_

serdarsevkii

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
yeni gelecek güncellemelerle yetkili ekipleri ban konusunun tartısılmaması gerektigini soyluyor radyanta ımmoya cıkıldıgını soyluyor

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Konular
17
RC Point
0
yeni gelecek güncellemelerle yetkili ekipleri ban konusunun tartısılmaması gerektigini soyluyor radyanta ımmoya cıkıldıgını soyluyor
eğer dediğin doğruysa main hesapla giricem fakat biraz tuzlu hesap umarım ban yemem legit oynama konusunda profesyonel olduğumu düşünüyorum önceden sadece wh olarak kullanıyordum fakat bu hilede aimbot olması halinde bende kolayca immo olabilirim demek.

serdarsevkii

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
eğer dediğin doğruysa main hesapla giricem fakat biraz tuzlu hesap umarım ban yemem legit oynama konusunda profesyonel olduğumu düşünüyorum önceden sadece wh olarak kullanıyordum fakat bu hilede aimbot olması halinde bende kolayca immo olabilirim demek.
main hesapla girme

slayzın

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
legit demeyen kalmadı ama ban 1 kere yeniliyo yan hesaplada girsen van-152 alabilirsin int kafede dene ;)

Sawi

Ultra Member
Konular
17
RC Point
0
Kullandığım zaman 3 maç sonrasında ban yemiştim legit oynadığım halde Vanguard direk algılıyor