Valorant Hilesinin Güncelligi hakkında

osmantunc

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
Merhaba arkadaşlar hileyi güncel olarak 1-2 haftadır kullanan var mı? Birçok postun altına yorum olarak düştüm sorular sordum ama yanıtlar alamadım.
Hileyi kullanıyorum sadece wallhack açıyorum çogu zaman arkamda olan adama bakmıyorum vurmuyorum bile ama 1-2 maç sonra ban yiyorum hileden 2 günde 5-6 defa böyle ban yedim hepsini kaldırdım banların ama tekrar hile ile girince ban yiyorum? Sorun bende mi birkaç report yiyince hemen banlanmaz diye düşünüyorum hile detected olabilir mi? Yoksa bende mi problem var. Lütfen Postun altına bilmiyorum gibi saçma yorumlar atmayın hileyi birkaç gündür sürekli kullanan kullanıcı var mıdır?

osmantunc

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0

MrKontiwa

Super Member
Konular
2
RC Point
0
yorum kasmak için alakasız yorum atmayın!
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yanı? 4 gündür kullanıyor musunuz? site üzerinde yetkiniz yetmiyor hileyi nasıl kullanabiliyorsunz?
Bı ark dan kullandım 1 elline oluo yani hayla bişe olması manasında

osmantunc

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0

MrAvci

Super Member
Konular
12
RC Point
0
Okuduğum diğer forumlarda hilenin güncellendikten sonra kimsenin şikayetci olmadığı kanaatine vardım yetkim yetmiyor kullanamıyorum ama yetkisi yeten herkes memnun sorun çıkartmayaağını düşünüyorum

osmantunc

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
Okuduğum diğer forumlarda hilenin güncellendikten sonra kimsenin şikayetci olmadığı kanaatine vardım yetkim yetmiyor kullanamıyorum ama yetkisi yeten herkes memnun sorun çıkartmayaağını düşünüyorum
Anlamıyorum tek sorun bende mi acaba, hile en son gelen market düzenlenmesinden sonra güncellendi sorun yaşanmaması gerekiyor ama sürekli ban yiyorum alakasız