Valorant HWID ban çözümü!

22Latcaly22

Super Member
Reaction score
6
RC Point
0
Dostum artık para vermene gerek yok sitemiz de spooferlar mevcut rc ailesine teşekkür ederiz

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Topics
69
Reaction score
26
RC Point
0
Dostum artık para vermene gerek yok sitemiz de spooferlar mevcut rc ailesine teşekkür ederiz
sa knk bendee van 152 var ban yedim uygulamadaki spoofer işlemiyor yardım edermisiniz

zloyNoaz

Confirmed Memb.
Reaction score
6
RC Point
0
ya madem hile kullanacaksınız şikayet etmeyin kardeşim git yeni hesap kur

deniz09

Super Member
Reaction score
3
RC Point
0
çok güzel şekilde ddile getirmissin bu bilgi için tşk

lianderzz

Member
Reaction score
0
RC Point
0
Konu çok boş kanka ücretsiz spooferlar var ve bizzat 17 dk önce formatımı çakıp banımı kaldırdım :D (banlanmıyorum geri) hile açmadığım sürece asla da banlanmam kökten değiştirmedikleri sürece anti hile sistemini böyle de yapmaya devam edeceğim ve ticket yoluyla kaldırılıyor ANCAK ortada gerçekten haksız bir durum söz konusuysa (ana hesabım hwid banlı pc de ban yemişti gidip kaldırttım ss atabilriim :d eğer ticket hala duruyorsa)kısacası boş post atılmış :d woofer da ban atmıyor 20 gün sonra arkadaşımda bios u farklı olduğu için kaldıramadık woofer satın aldı neredeyse 4 ay falan geçti hatırlamıyorum tam boş
kanka spoofer varsa verebilrmisin ana kartım gigabyte a520m k

yahya9946

Super Member
Topics
7
Solutions
1
Reaction score
9
RC Point
0
ya madem hile kullanacaksınız şikayet etmeyin kardeşim git yeni hesap kur
kanka sen anlamıyon HWID ban yiyon yani pc banı bilgisayarın banlanıyo hesabın değil onun içinde baya bakman lazım araştırman lazım