Valorant Hwid Ban Hakkında(Tecrübelerim)

reu1n

Ultra Member
Konular
7
RC Point
0
Dün Hileyle girdiğimde 1 2 maç ban atıyordu ondan sonra hilesiz girdiğimde bir çok maç attım ama hala ban yemedim delay banım vardı delay ban olsaydı eğerki 2. hesapta ban yerdi ama yemedi ? acaba hile fix mi

CazYapma01

Super Member
Konular
4
RC Point
0
ben 4 ay yedim hiç bir hwid kaldırmıyor her türlü paralı parasız hwid denedim olmuyor

slw2

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Öncelikle delay ban ne zaman geleceği belli olmaz.Bazen Vanguard saçmalayıp 2-3 güne bir de atabilir.Bazen oyuna girer girmezde atabilir.
Hile durumu şuanda ud.Büyük ihtimalle sizin delaylınız vardı hileyi kapatınca vgc saçmalamış olabilir.Zaten delaylı banınız varsa hesap illa banlanacaktır.

Ekstra not: Hile dt olsaydı 1-2 maça yemezdiniz banı.Dt hile 3-4 maç full dt olsa bile götürür.

Psenef

Super Member
Konular
29
RC Point
0
Hwid ban kalkmiyor baksa bir hesapta hilesiz oynayabiliyosun

LorGens

Active Member
RC Point
0
Galiba HWİD Ban Açmak için Spoofer var hatta RealUİ Loader bak orda var onu açıp yeni hesap oluştur.

reu1n

Ultra Member
Konular
7
RC Point
0
Öncelikle delay ban ne zaman geleceği belli olmaz.Bazen Vanguard saçmalayıp 2-3 güne bir de atabilir.Bazen oyuna girer girmezde atabilir.
Hile durumu şuanda ud.Büyük ihtimalle sizin delaylınız vardı hileyi kapatınca vgc saçmalamış olabilir.Zaten delaylı banınız varsa hesap illa banlanacaktır.

Ekstra not: Hile dt olsaydı 1-2 maça yemezdiniz banı.Dt hile 3-4 maç full dt olsa bile götürür.
dediğin gibi vgc saçmalamış olabilir.