Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Valorant HWİD Ban Kaldırdım Ama Banlanıyorum

Xirci

youtu.be/QIiLv96zcfA
Banned Member
Konular
10
RC Point
0
Aslında Zaten Hwid Ban Yemiyorum Windows 10 1709 Sürümünü Kullanıyorum Ama Yinede Kaliteli Spoofer Kullanıyorum . Hile Açmasam Bile 12 Saat İle 6 Saat Arasında Gene Banlanıyorum Method Önerirmisiniz
BOŞ YERE YORUM KASMAYA ÇALIŞAN HERKESİ REPORTLAYACAĞIM DÜZGÜN VE HERKESİN YARARLANABİLECEĞİ BİR KONU OLSUN İSTİYORUM SAÇMA SAPAN BİRŞEY YAZMAYIN.
RC Forumunda Neredeyse Tüm Konuları İnceledim Ve Uyguuladım Ama İşe Yaramıyor Gibi

serdar0789

Confirmed Memb.
RC Point
0
s.a usta hvid işlemi yaparken oyun butun pc deki cihazlarına atıyor o yuzden butun cihazların seri numarasını değistirmen lazım monitorde dahil olmak üzeee
Hwid Ban Yediyseniz ve Kaldırmak İstiyorsanız Tek Seferlik Spooflara 50 Dolar Vermeyin. Sınırsız Şekilde Method Kazanın Sudan Ucuz.

Method İçin Gereken 3 Şey:

1-Format. Oyunlarınız Başka Diske Taşıyarak Windowsun Kurulu Olduğu Diske Format Atın.

2-Bios Güncellemesi. Biosunuzu Güncelleyin. Sürümünüz Son Sürümse Düşürün.

3-İp Değişikliği. İp Değişikliği ve Tmac ile Mac Adresinizi Değiştirin.

Bu 3 İşlemi Yaptıktan Sonra Spoof İşlemini Yapacaksınız.

Xirci

youtu.be/QIiLv96zcfA
Banned Member
Konular
10
RC Point
0
youtube den araştımalısın haksız yere banlandıysan banın kalkar zaten
1.si haksız yere banlanmadım 2.si youtube dan daha yararlı burası emin ol
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

s.a usta hvid işlemi yaparken oyun butun pc deki cihazlarına atıyor o yuzden butun cihazların seri numarasını değistirmen lazım monitorde dahil olmak üzeee
Hwid Ban Yediyseniz ve Kaldırmak İstiyorsanız Tek Seferlik Spooflara 50 Dolar Vermeyin. Sınırsız Şekilde Method Kazanın Sudan Ucuz.

Method İçin Gereken 3 Şey:

1-Format. Oyunlarınız Başka Diske Taşıyarak Windowsun Kurulu Olduğu Diske Format Atın.

2-Bios Güncellemesi. Biosunuzu Güncelleyin. Sürümünüz Son Sürümse Düşürün.

3-İp Değişikliği. İp Değişikliği ve Tmac ile Mac Adresinizi Değiştirin.

Bu 3 İşlemi Yaptıktan Sonra Spoof İşlemini Yapacaksınız.
hocam sürekli format yiye yiye sarhoş oldu ssd dayanmicak az kaldı m2 de gidicek kazandığım parayı direk oraya yarırim ben olmadı :D yinede çok teşekkür ederim