Valorant Hwid Ban Kaldırma Nasıl Yapılır? Amidewin Nasıl Uygulanır ? (Gigabyte , Biostar , AsRock , Msi ) + Spoofer

speren

Ultra Member
Konular
190
RC Point
0
Bahsettiğim markaların her modelinde çalışacak diye bir kaide yok. Bunu dikkate alarak deneyiniz . Uzun ve zahmetli gelenler , üşenenler , benim kartımda çalışmadı diye ağlayacak olanlar spoofer satın alsın . Bende çalışmasına rağmen formatla uğraşmamak için woofer aldım mesela.

Bios update veya downgrade , format gereklidir . Bu ikisini uygulamadan banınızı kaldırmayı denerseniz sonuç başarısız olacaktır . Van 152 alanlar bu ikisini uygulamadan delay bana çevirebilir fakat sadece bununla kalır .
Biostan secure boot kapatmalısınız.
Bütün adımlardan önce bios update yapmayı ve amidewin ile anakart seri numarası değiştirmeyi deneyeniz . Şayet ikisinden birinde başarısız olursanız gerisini denemeye gerek yok . Diyelim ki ikisindede sorun yok ve devam ediyoruz .

Not: Yanlış birşey yapmayın, riskli olabilir. Yine'de sorumluluk kullanıcıya aittir.

gibli1912

Active Member
RC Point
0
hacı bende olmadı ama arkadaşımda oldu kafayı yicem sebepsiz yere ban yedim ya

Wutwx

Ultra Member
Konular
8
RC Point
0
kanka hangi forumdan aldın .d

WolF7

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
ban yersem denerim

volking

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
spoofer'i nerden alabiliriz dostum peki ? bilgiler için teşekkürler ama şuan format sıkıntılı benim için