Valorant HWID Ban Yedim, Nasıl Kaldırabilirim?

OtimesKlent

Confirmed Memb.
Konular
16
RC Point
0
Valorant Hwid Ban Yedim Ch Sitesi ile Kekleriniz Beraber Zaten Sayelerinde Hwid Ban yedim 3 aydır valorant oynamıyorum sayenızde nasıl ban yedın derse 1 adam vurduğum gibi ban yedim :D Birde Fullemedim Hiçbirşeyi :d Ücretsiz Bu Spoofer Yok mudur sizin yuzunuzden bi spoofere 100 lira veremem ayıptır demesi

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Öncelikle, hileyi açtıktan sonra bütün sorumluluklar sizin üstünüzdedir. Hile yüzünden yaşadığınız sorunlar bizi ilgilendirmiyor. Tabi hilede sorun yaşıyorsanız biz yardımcı olabiliriz.
Valorant spoofer şu anlık yok ne zaman güncelleneceği de belli değil. Valorant'a ticket atarak banınızın ne zaman açılacağını öğrenebilirsiniz.

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
RC Point
0
Herşey kullanıcı sorumluluğundadır. Kullanırken herhangi bir ücret ödemediniz, zaten konuda kocaman ban atabilir yazıyor. Bunları dikkate almanız gerekirdi. Hile şu an devredışı.

OtimesKlent

Confirmed Memb.
Konular
16
RC Point
0
Herşey kullanıcı sorumluluğundadır. Kullanırken herhangi bir ücret ödemediniz, zaten konuda kocaman ban atabilir yazıyor. Bunları dikkate almanız gerekirdi. Hile şu an devredışı.
hocam haklısınız ban atıcak bunu zaten biliyorum ama girdiğim gibi 1 adam vurduğum gibi yedim onu söylüyorum