- Topics
- 31
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 259
- Website
- realitycheats.com
- RC Point
- 0
Arkadaşlar hileyi biraz abarttım ban yedim bi spoffer varmı veya bilgisayarı formatlamadan bişey yapabilirmiyim.
usta cok pahalı ya valla, önceden hesap banı yemistim 2-3 ay sonra ud hileden hwid banı yedimzamanında 600 tlye hile almıştım format falan yok bios up down yapıyordun onun verdiği bi programı açıyordun kendi kendine yapıyordu formatsız şimdi fiyatı 150 dolarslotlu satıyor
hwid ban ne kankaçok pahalaştı herşey
geçmiş olsun şuan benimde banım var 10 gün sonra açılıyor şimdi ne kadar hile kullansamda 1 2 maç sonra ban yiyorusta cok pahalı ya valla, önceden hesap banı yemistim 2-3 ay sonra ud hileden hwid banı yedim3 ay bekleyeceğim mecbur
her hile ban atar mesele senin kullanım şeklin ve hilenin tespit edilip edilmediğidir.hile banmı attı knk
1709 ne olur tam olarak duydum gibi ama açıklar mısın sana zahmet kankahocam spoofer olarak paralı spooferların crackini paylaşan bir arkadaş vardı sitede konuyu görürse yazar ama en kesin çözüm 1709da kullanmak veya 3 ay beklemek olacaktır
her hile ban atar mesele senin kullanım şeklin ve hilenin tespit edilip edilmediğidir.hile banmı attı knk