valorant hwid ban yedim

narutokun31

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
zamanında 600 tlye hile almıştım format falan yok bios up down yapıyordun onun verdiği bi programı açıyordun kendi kendine yapıyordu formatsız şimdi fiyatı 150 dolar :D slotlu satıyor
usta cok pahalı ya valla, önceden hesap banı yemistim 2-3 ay sonra ud hileden hwid banı yedim :D 3 ay bekleyeceğim mecbur

normal5

Super Member
Topics
8
Reaction score
51
RC Point
0
usta cok pahalı ya valla, önceden hesap banı yemistim 2-3 ay sonra ud hileden hwid banı yedim :D 3 ay bekleyeceğim mecbur
geçmiş olsun şuan benimde banım var 10 gün sonra açılıyor şimdi ne kadar hile kullansamda 1 2 maç sonra ban yiyor :D

_V_

Ultra Member
Topics
13
Reaction score
17
RC Point
0
Hileyi abartarsan hwd banı kaldırmanın tek yolu ucretsız olarak tabı spoferlardır oda kalıcı cozum vermez 1 hafta ara ile ban yersın gecmıs olsun

Noober

Ultra Member
Topics
6
Solutions
43
Reaction score
321
RC Point
0
hocam spoofer olarak paralı spooferların crackini paylaşan bir arkadaş vardı sitede konuyu görürse yazar ama en kesin çözüm 1709da kullanmak veya 3 ay beklemek olacaktır

normal5

Super Member
Topics
8
Reaction score
51
RC Point
0
hile banmı attı knk
her hile ban atar mesele senin kullanım şeklin ve hilenin tespit edilip edilmediğidir.
hocam spoofer olarak paralı spooferların crackini paylaşan bir arkadaş vardı sitede konuyu görürse yazar ama en kesin çözüm 1709da kullanmak veya 3 ay beklemek olacaktır
1709 ne olur tam olarak duydum gibi ama açıklar mısın sana zahmet kanka
Post automatically merged by the system:

hile banmı attı knk
her hile ban atar mesele senin kullanım şeklin ve hilenin tespit edilip edilmediğidir.

chealsea

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Topics
1
Reaction score
2
RC Point
0
ne kadar abarttınız hocam? aimbotu full rage mi kullandınız?