Valorant Hwid Ban

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Merhaba,
hwid ban yemiştim spooferı kullandım fakat kalkmadı ban.
Gigabyte marka kullanıyorum. Başka bir yolu mu var?

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Merhaba, Loaderde bulunan spoofer Vanguard için çalışmıyor maalesef. Fakat Gigabyte anakart en kolay yasaklama kaldırılan anakartlarin başında geliyor biraz araştırma yaparak kolaylıkla ban kaldırabilirsiniz

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Merhaba, Loaderde bulunan spoofer Vanguard için çalışmıyor maalesef. Fakat Gigabyte anakart en kolay yasaklama kaldırılan anakartlarin başında geliyor biraz araştırma yaparak kolaylıkla ban kaldırabilirsiniz
bayağıdır oynamıyodum da bildiğiniz bir yöntem var mı acaba? aradım biraz ama çok yöntem var virüs vs. diye korkuyorum deneyemiyorum :(
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bayağıdır oynamıyodum da bildiğiniz bir yöntem var mı acaba? aradım biraz ama çok yöntem var virüs vs. diye korkuyorum deneyemiyorum :(
parasız kaldırılır mı?

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

parasız kaldırılır mı?
Parasız evet kaldırırlır forumda yeni paylaşılan yöntemler mevcut

Rkarne_

Active Member
RC Point
0
bildiğim kadarıyla hayır format atsan bile olmuyor özel bişiler yapman lazım bende tam bilmiyorum