Valorant hwid spoofer ban kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tylnbyzdgn

Active Member
Konular
7
RC Point
0
valorant hilesi kullanmaya başlıcam fakat spoofer olmadan kullanmak istemiyorum bu konularda bilgili değilim nasıl ban kaldırılıyor vb. BIOSTAR H310MHP anakartım var spoofer ban kaldırma için destek olabilecek var mı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bu da ana kartın özellikleri bilgileri
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

resim_2023-03-29_131012438.png

fermanab

Super Member
Konular
10
RC Point
0
valla 2 4 maçlık spoofer arishem veriyor bedava ama iyi istiyorsan 30dolar gibi fiyatları var

tylnbyzdgn

Active Member
Konular
7
RC Point
0
valla 2 4 maçlık spoofer arishem veriyor bedava ama iyi istiyorsan 30dolar gibi fiyatları var
anlamadım 2 4 maçlık spoofer ne demek dediğim gibi bilgili değilim bu konularda bildiğim kadarıyla spoofer hwıd ban yedikten sonra o banı kaldırmaya yarıyor yanlış mıyım arishem ne onu da bilmiyorum biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim :)

fermanab

Super Member
Konular
10
RC Point
0
anlamadım 2 4 maçlık spoofer ne demek dediğim gibi bilgili değilim bu konularda bildiğim kadarıyla spoofer hwıd ban yedikten sonra o banı kaldırmaya yarıyor yanlış mıyım arishem ne onu da bilmiyorum biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim :)
arishem bir mod bu sunucuda normalde delay ban die bişey var kalıntı bırakıyor işte işe yaramayan spooferlar 2 4 maçlık delay ban kaldırabiliyor

Eymenxyz1

Super Member
Konular
1
RC Point
0
free olanlar çok kısa sürelik yapar hasını istiyorsan +100 dolardan baaşlıyor diye biliyorum veya bios update yap lenovo kullanıyorsan ben binevi o şekilde çözmüştüm güncelleme var dedi pc bios update yazıyordu tıkladım herşeyi kendisi yaptı bi baktım banım kalkmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...