- Konular
- 17
- Web sitesi
- www.youtube.com
- RC Point
- 0
onay bekliyorum şuanda adminler ne zaman onay verirse o zaman sizler gidip oynayabilirsiniz kolayca yapmanız için video bile çektim umarım yaparda eğlenirsinizgüldürdün hocam baştacısın orbwalker onaylanmadı herhalde daha tahmini ne zaman onaylanır bir fikrin var mı ?
ne diyeceğimi bilemiyorum mükemmelsin ya kanka vallaonay bekliyorum şuanda adminler ne zaman onay verirse o zaman sizler gidip oynayabilirsiniz kolayca yapmanız için video bile çektim umarım yaparda eğlenirsiniz
ekstra hilelerde gelicekte bakalım adminlerimiz ne zaman onay verirler nasipse inşallahne diyeceğimi bilemiyorum mükemmelsin ya kanka valla
sayende eğleniriz tabionay bekliyorum şuanda adminler ne zaman onay verirse o zaman sizler gidip oynayabilirsiniz kolayca yapmanız için video bile çektim umarım yaparda eğlenirsiniz
inşallah hocam bizede oynamak düşer nasipseekstra hilelerde gelicekte bakalım adminlerimiz ne zaman onay verirler nasipse inşallah
legit oynarsan yemezisn arkadaş legit şekilde oynamış ve sonuçOrtadaki mavi daire aimbot mu o da mı van yedirmiyor
Anladım teşekkür ederim aimbot için önerebileceğin ayar var mılegit oynarsan yemezisn arkadaş legit şekilde oynamış ve sonuç
hileyi daha kullanma fırsatım olmadı o yüzden pek birşey diyemem dostumAnladım teşekkür ederim aimbot için önerebileceğin ayar var mı
Anladım tekrardan sağolhileyi daha kullanma fırsatım olmadı o yüzden pek birşey diyemem dostum
ne demek her zaman yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAnladım tekrardan sağol