Valorant - Legit

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Topics
17
Solutions
2
Reaction score
50
Website
www.youtube.com
RC Point
0
Cidden çok sağlam h!le, legit oynayarak smurf hesabımı kasıyorum. H!le ile İmmortal1 oldum ana hesabımda. Premium alarak gerçekten en iyisini yapmışım, pişmanlık 0
Teşekkürler #RealityCheats

Attachments

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1.4 MB · Views: 36

sabanambar

Active Member
Reaction score
0
RC Point
0
Cidden çok sağlam h!le, legit oynayarak smurf hesabımı kasıyorum. H!le ile İmmortal1 oldum ana hesabımda. Premium alarak gerçekten en iyisini yapmışım, pişmanlık 0
ban atma söz konusumu reis

ReyizDeniz1

Ultra Member
Topics
13
Reaction score
23
RC Point
0
Çok güzel sağlam hile fiyatları biraz pahalı sadece biraz ucuz olsa daha güzel olurdu yada aylık yerine 2 3 aylık yada sınırsız olsaydı keşke

aaTyskes

Insider
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
7
Reaction score
18
RC Point
0
Premium Olmasını bir kere bırakıp cidden rc valorant için yapmış yapacağını ellerine sağlık hepsinin

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
89
Solutions
19
Reaction score
1,186
Website
github.com
RC Point
0

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
89
Solutions
19
Reaction score
1,186
Website
github.com
RC Point
0
Reseller nasıl bir yetkidir ? Nasıl olunur
Adminlerle konuşarak bilgi alabilirsiniz. Ama temel olarak, hilenin satılması ve yayılması konusunda yardımcı olan yetkili kişidir reseller.

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Topics
17
Solutions
2
Reaction score
50
Website
www.youtube.com
RC Point
0
Ücretsiz Valo H1lesi çıktığından beri kullanıyorum, 4 hesabım var ve hiçbiride şimdiye kadar ban yemedi. Sağlam :mavitik:
ban atma söz konusumu reis
Post automatically merged by the system:

Çok güzel sağlam hile fiyatları biraz pahalı sadece biraz ucuz olsa daha güzel olurdu yada aylık yerine 2 3 aylık yada sınırsız olsaydı keşke
Fiyat biraz uçuk gibi gelebilir ama değil çünkü diğer sitelerde 75$ ve üzerinden hatta € ve Sterlin üzerinden satıyorlar