Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hataların çözümü konusundakini powershelli yönetici başlatıp yaptım olmadı. biosa girdim sanallaştırma kapalı zaten benim windows 10 home sürümüm hyper-v desteklemiyor biosa girdim modu uefi ye çekip fast boot açtım gerçek bir çözümü bilen yok mu
Sanallaştırma işlemi için kullanabileceğiniz birkaç farklı yol vardır. Hyper-V, yalnızca Windows 10 Pro ve Enterprise sürümlerinde kullanılabilir olduğundan, bu sürümlerden birine yükseltmek bir seçenek olabilir. Ancak, bu sizin için uygun değilse, sanallaştırma işlevselliğini etkinleştirmek için BIOS ayarlarınızı doğru bir şekilde yapılandırmak gerekiyor. İlk önce, anakartınızın sanallaştırmayı destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için BIOS'a girin. Sanallaştırmayı destekleyen bir işlemciye sahip olduğunuzu varsayarsak, BIOS'ta sanallaştırma özelliklerini etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu seçenekler, BIOS ayarlarının "Advanced" veya "CPU Configuration" gibi bölümlerinde bulunabilir. Sanallaştırma özellikleri etkinleştirildikten sonra, işletim sistemi düzgün bir şekilde yapılandırılmış olmalıdır. Windows 10 Home sürümü, Hyper-V desteği sağlamadığı için alternatif bir sanallaştırma aracı kullanmanız gerekebilir. Örneğin, VirtualBox gibi ücretsiz bir sanallaştırma yazılımı kullanarak sanal makineler oluşturabilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra, sanallaştırma sorununuzun çözülüp çözülmediğini kontrol etmek için sanal bir makine oluşturabilirsiniz. Sorun devam ederse, BIOS ayarlarınızın doğru yapılandırıldığından emin olun ve sanallaştırma özelliklerinin etkinleştirildiğinden emin olun.
Bu çözüm sadece sürücü yüklenirken yani hileyi Loader da başlattığınız da mavi ekran alırsanız çözümü budur. Maç içinde ki mavi ekran sorunun çözümü değildir.