Valorant özel çözünürlük hatası

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
Valorantta çözünürlük değiştirmek istediğimde özel çözünürlük diye bir seçenek çıkıyor hiçbir şekilde değiştiremiyorum tam ekrana alsam dahi çözünürlükler gözükmüyor çözümünü birçok sayfadan araştırdım fakat hiçbiri çalışmadı rc de bilgili biri vardır diye buraya konu açayım dedim.

ekran kartı : gt 640

monitör : samsung syncmaster2233BW 1680 x 1050 60 hz 22.5 inç

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
hocam aygıt yöneticisini açıp gösterdiğim yere sağ tıklayın Cihazı Etkinleştir olacak basın ona eğer etkinse güncelleye basın büyük ihtimal sorun çözülür

1.PNG

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
hocam zaten etkinleştirilmiş ve güncel idi oyunda giriyim öyle devre dışı bırakıyım sonra yine etkinleştiriyim falan dedim yine olmadı monitörün eski olmasından kaynaklı bir sorun olabilirmi monitör değişmelimiyim?

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
C:\Users\%USERPROFILE%\AppData\Local\ShooterGame\Saved\Config\ bu yola gidin artından.
Gameusersettings. İni dosyasını bulun daha sonra içine girin
Resolutionsizex
Resolutionsizey
Lastuserconfirmedresolutionsizex
Lastuserconfirmedresolutionsizey
Üste yazdığım şeyleri bulun karşısındaki yazıya yapmak istediğiniz çözünürlüğü yazın

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
hocam bende başka çözüm yolu kalmadı VALORANT Destek ekibine ticket at onlar yardımcı olur

LostCasper

Legend Member
Konular
107
RC Point
0
Eğer oyun destek ekibi işe yaramadıysa bilgisayarınızı formatlayıp hiçbir kurulum yapmadan sadece valorant kurun ve deneyin hiç birden Kasım driver booster ekran kartı sürücüsü tarzı programlar kurmayın.
Deneyin.
Geri dönüş yaparsanız iyi olur
Olumlu ya da olumsuz.

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
Eğer oyun destek ekibi işe yaramadıysa bilgisayarınızı formatlayıp hiçbir kurulum yapmadan sadece valorant kurun ve deneyin hiç birden Kasım driver booster ekran kartı sürücüsü tarzı programlar kurmayın.
Deneyin.
Geri dönüş yaparsanız iyi olur
Olumlu ya da olumsuz.
bilgisayarım şuan formata müsait değil büyük bir ihtimalle monitör yüzünden olan bir problem zaten monitörümü beğenmiyordum yakın zamanda değiştireceğim.