Valorant Premıum Hakkında

NinjaADAM

Her Zaman İleriye
Super Member
Konular
21
RC Point
0
merhabalar öncelikle valorant premium satın alacağım fakat korktugum sıkıntılar vanguard sağlam çalışan bir sistem tespit edilemez diyorsunuz fakat ben binlerce tl para yatırdıgım hesabımda oynamayı düşünüyorum birde cok ucuz ban konusu hakkında bi sorun vs varmıdır almayı dusunuyorum saygılarımla...

NinjaADAM

Her Zaman İleriye
Super Member
Konular
21
RC Point
0
Ve nasıl satın alınıyor bunun hakkındada bilgi verebilirmisiniz

aaTyskes

Insider
Konular
7
RC Point
0
konusunda yazıyor hacım bakabilirsin

Nasıl Satın Alabilirim?​

Satın al butonuna tıkladıktan sonra, açılan sayfada Reality Cheats üyelik kullanıcı adınızı girmeniz gerekmektedir. Ardından, seçtiğiniz paketin ödeme tutarını belirtip "Öde" butonuna tıkladığınızda işlem tamamlanacaktır. Ödeme işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirildikten sonra, 2 ila 15 dakika içerisinde rank otomatik olarak teslim edilecektir..

NinjaADAM

Her Zaman İleriye
Super Member
Konular
21
RC Point
0
konusunda yazıyor hacım bakabilirsin

Nasıl Satın Alabilirim?​

Satın al butonuna tıkladıktan sonra, açılan sayfada Reality Cheats üyelik kullanıcı adınızı girmeniz gerekmektedir. Ardından, seçtiğiniz paketin ödeme tutarını belirtip "Öde" butonuna tıkladığınızda işlem tamamlanacaktır. Ödeme işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirildikten sonra, 2 ila 15 dakika içerisinde rank otomatik olarak teslim edilecektir..
teşşekür ederim

aaTyskes

Insider
Konular
7
RC Point
0
merhabalar öncelikle valorant premium satın alacağım fakat korktugum sıkıntılar vanguard sağlam çalışan bir sistem tespit edilemez diyorsunuz fakat ben binlerce tl para yatırdıgım hesabımda oynamayı düşünüyorum birde cok ucuz ban konusu hakkında bi sorun vs varmıdır almayı dusunuyorum saygılarımla...
şu konudada şöyle diyim hani insanların kullanımına göre legit oynarsan ban yok diyolar fakat sen yinede bırak valorantı hiçbir hileyi ana hesabında oynama sana tavsiyemdir iyi forumlar

Vortex_TR

Premium Member
Konular
42
RC Point
0
kendi Hesabında açmayı tavisye temem Hile Tespit Edilmedi ama yarını bilemesin ne Olucağını Sahte bir hesap oluştur daha İYİ olur

Maisie

Active Member
RC Point
0
Ana hesabınızda açmayın hocam çünkü bu hileler 3 taraf olduğu için günün sonunda mutlaka ban yiceksiniz bu ban bir ay sonrada olabilir 6 ay sonrada belki de bir yıl sonra bilemeyiz hilenin kalitesine bağlı, ama günün sonunda mutlaka yedirir

MacNeiL

Active Member
RC Point
0
Bence ban yemeyeceğinin garantisini hile sahibi bile veremez. Her türlü risk içeren birşeydir adı üstünde hile sonuçta. İyi oyunlar