Valorant RC Free Hack Sorunu

Muzlusüt

Super Member
Konular
6
RC Point
0
1689572193261.png
Böyle bir hatayla karşılaşıyorum pencere modunda çalıştırıyorum ve virüs programlarımı kapatıyorum yinede olmuyor çözümünü bilen varsa yazabilirmi

Çözüm
CTRL SHİFT WİNDOWS B kombinasyonunu uygulayıp tekrar deneyin hâlâ aynı hatayla karşılaşıyorsanız regedit üzerinden Windows güvenliğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
CTRL SHİFT WİNDOWS B kombinasyonunu uygulayıp tekrar deneyin hâlâ aynı hatayla karşılaşıyorsanız regedit üzerinden Windows güvenliğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın

Çözüm

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
Öncelikle pc restart atın. Arka planda ki uygulamaları sonlandırın, sadece RealUI açık kalsın, hileyi başlatın sonra oyunu tek seferde f7 ile hileyi başlatın.

themirsen

trece.
Moderator
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
cmdye bcdedit.exe /set(current} nx always off yazıp pcyi resleyip tekrar deneyebilir misin? bir de vanguardın otomatik başlangıcını kapatman gerekiyor

grkmsen

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
Klavyeden Win + R > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluşturun, ismini DisableAntiSpyware yapın ve değerini de 1 olarak ayarlayın.

0 = Açık
1 = Kapalı