Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Valorant RC Hack ban yiyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Arkadaşlar merhaba, bugün denemeyi düşünüyorum. Ban yiyenler samimi olarak abartarak mı kullandılar yoksa hiç çaktırmadan kullanıp ban mı yediler? Tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. ( örn; wall kullandım çaktırmadım ban yemedim ama gaza gelip aim açıp belli ettim ban yedim gibi )

Çözüm
Lütfen süper member üstü olmayan üyeleri dikkate almayın, mesaj kasmak için mesaj yazıyorlar, eğer hesap paylaşıldığı tespit edilirse kalıcı uzaklaştırılacaklardır. iyi forumlar.

themirsen

trece.
Moderator
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
Açtım legit oynuyorum 4-5 saattir bi oyunda ortalama 15-20 kill alıyosam 20-25 e çıkardım çok abartmadım. Mavi ekran hatası giderilmiş diyor adminler, rank yok yeni hesap bu
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Belli ettin diye mi yedin nasıl oldu
3. parti yazılımdan belli ettiği için yiyemez vanguard algılıyor eğer 3.partiden yediyse bypass yapılmalı

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
yok knk belli etmiyodum ama bi ara aimbotla oynadım zaten riskli diyor aimbota belki o yüzden yemişimdir yoksa yani belli etmedim
Aimbotta sürekli kafa atıp report yemiş olabilir misin? Veya aimbot görüşünü çok fazla açıp aimi kaydırmışsındır?

İzleme için hangisin kullancam sadece çok karışık
Hp yi göstereni açsan yeter

Pely600

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Bir de bir şey soracagım valoda donanım yersem lol oynayabiliyor muyum hala

Aimbotta sürekli kafa atıp report yemiş olabilir misin? Veya aimbot görüşünü çok fazla açıp aimi kaydırmışsındır?

Hp yi göstereni açsan yeter
box esp ve Line esp yi açıyorum o zaman ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...