Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Valorant RC Hack ban yiyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Arkadaşlar merhaba, bugün denemeyi düşünüyorum. Ban yiyenler samimi olarak abartarak mı kullandılar yoksa hiç çaktırmadan kullanıp ban mı yediler? Tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. ( örn; wall kullandım çaktırmadım ban yemedim ama gaza gelip aim açıp belli ettim ban yedim gibi )

Çözüm
Lütfen süper member üstü olmayan üyeleri dikkate almayın, mesaj kasmak için mesaj yazıyorlar, eğer hesap paylaşıldığı tespit edilirse kalıcı uzaklaştırılacaklardır. iyi forumlar.

JanWin01

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
çok abartırsan donanım banı yersin çaktırmadan kullanırsan sorun olmaz sadece hile fixlenirse patlarsın olay bu

archeaux

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Pencereli modda açtım virüs programları kapalı herşey kapalı
Tam ekran pencerelide çalıştı bende bir de windows defenderı programsız kapatma yaz youtube kapatsan da tekrar açıyo kendini
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ban yemeyen arkadaşlar nasıl legit kullanıyorsunuz
Ayarlar bunlar aimbotu biraz daha üstteki değeri azaltıp alttaki değeri çoğaltın legit olsun diyosanız

sxfq000

Super Member
Konular
26
RC Point
0

limElOwA1

Super Member
RC Point
0
oynama şekline bağlı zevkine oynuyorum belletmiyorum ve ban yemiyorum anladınızmı gencolar .D

Psyoxs

Hurricane
Ultra Member
Konular
4
RC Point
0
sadece hesap banı şeklinde ilerliyor (legitliğe bağlı olarak hesabın ömrü uzuyor) HWID ban henüz söz konusu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...