-
Öne çıkan konu
- #7,191
Denedin mi?Şu hileyi çok denemek istiyorum ya inşallah denerim fixlenmeden
Denedin mi?Şu hileyi çok denemek istiyorum ya inşallah denerim fixlenmeden
Cask you something did you tried this hack ?? Does it give ban or anything only eapThe new update has come to valorant, has it arrived here as well?

kaç maçta ban yer peki deneyen var mı?Hile çalışıyor fakat kullanmayın, dedected ve güncelliğini yitirmiş bir hile.
2.Maçı göremezsin.kaç maçta ban yer peki deneyen var mı?
bu kadar kötü bi hile görmedim esp adamın 10 saniye önceki halini göstetiyo bazen hiç göstermiyo hilesiz daha iyi oynuyorum + olarak 10dkda ban atıyor. aimbot adama 20 saniyede falan kitleniyo o kadar parça parça gidiyo yani hesap banlatmak için gayet iyi bir hile yazana yazdırana helal olsun rc sizden böyle boktan bi hile beklemezdim. çalışmayan bi hile yüzünden ban yemeyi beklemezim. bide ban yeme riski yok diyosunuz ban yememek için dediğiniz tüm herşeyi yaptım ama yinede ban atıyor. düşmana verilmez bu hileEkli dosyayı görüntüle 23284

tamam teşekkürler yeni ban yediğim için ağır elekştiri yaptım özür dilerim. yeni hile çıkınca denicem hileyiGeri bildiriminiz için teşekkür ederim. Hileyi aktif olarak kullanan binlerce üye bulunuyor ve haliyle free, public bir cheat olduğu için Vanguard ekibi zor da olsa detectlemeyi ( genellikle ban wave'e yakalanıyor. ) başarabiliyor. Vanguard son zamanlarda RealUI Loader'i tekrardan flaglamaya başladı. Bu flag, AI tarafından otomatik ban atmaz fakat belirli bir rapor sayısını aştığınızda manuel olarak yasaklanırsınız. Yakın zamanda yepyeni bir arayüzle, hilelerle karşınızda olacağız.
Yeni Valorant hilesinden ufak bir spoiler:
Ekli dosyayı görüntüle 23286
Hile çalışıyor fakat kullanmayın, dedected ve güncelliğini yitirmiş bir hile.
yok öyle birşey dostum aktif şekilde kullanıyorum ban yemedim sizin bilgisayarlarınızda sorun her onunuze gelen hileyi kullanıp kalıntıları kalınca rc ye suç atıyorsunuzbu kadar kötü bi hile görmedim esp adamın 10 saniye önceki halini göstetiyo bazen hiç göstermiyo hilesiz daha iyi oynuyorum + olarak 10dkda ban atıyor. aimbot adama 20 saniyede falan kitleniyo o kadar parça parça gidiyo yani hesap banlatmak için gayet iyi bir hile yazana yazdırana helal olsun rc sizden böyle boktan bi hile beklemezdim. çalışmayan bi hile yüzünden ban yemeyi beklemezim. bide ban yeme riski yok diyosunuz ban yememek için dediğiniz tüm herşeyi yaptım ama yinede ban atıyor. düşmana verilmez bu hileEkli dosyayı görüntüle 23284