Valorant sens ve cross

ks13141ye0

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Valorantta sens ve cross önerileriniz var mı? yüksek sens oynamayı seviyorum ama aşırı yüksek değil hafif yüksek ve 800 dpi olması daha iyi olur. Cross olarakta beğendiğiniz crossları paylaşırsanız sevinirim.

Snowsat999

Active Member
RC Point
0
Dostum eğer mouse' un ağır ise sens..ini yükseltebilirsin ama hafif mouse'larda genelde hafif ve bi tık hızlı kullananlarda var.

ugurro

Super Member
Konular
1
RC Point
0
500 dpi 0.72 sens kullanıyorum ben öneririm

ks13141ye0

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Dostum eğer mouse' un ağır ise sens..ini yükseltebilirsin ama hafif mouse'larda genelde hafif ve bi tık hızlı kullananlarda var.
o kadar ağır bir mouse değil steelseries rival 3 kullanıyorum ama ben bütün oyunlarda ve genel olarak hızlı kullanan birisiyim öyle alıştım
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

500 dpi 0.72 sens kullanıyorum ben öneririm
eDPI olarak ayarlayacağım önerin için teşekkür ederim

aule94

Banned Member
RC Point
0
knk nokta mouse ağırsa yüksek sens kulan

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Valorant'ta kullanacağınız duyarlılık (sensitivity) ve crosshair (nişangah) ayarları oyuncunun tercihlerine, oyun içi rolüne ve oynadığı karakterlere göre değişebilir. Ancak genel olarak, yüksek hassasiyetlerde oynayan oyuncuların daha hızlı hareket edebildiğini, düşük hassasiyetlerde oynayan oyuncuların ise daha hassas ve doğru nişan alabildiğini söyleyebiliriz. 800 DPI'lık bir fare hassasiyeti için hafif yüksek bir duyarlılık öneriyorum, örneğin 0.3-0.5 arası bir ayar denenebilir.

Crosshair ayarları ise yine oyuncunun tercihlerine göre değişebilir. Aşağıdaki crosshair ayarlarını deneyebilirsiniz:

Crosshair tipi: ClassicÇap (Size): 1-3 arası (tercihe bağlı)Çizgi kalınlığı (Thickness): 1-2 arası (tercihe bağlı)Çizgi uzunluğu (Length): 3-5 arası (tercihe bağlı)Opaklık (Opacity): 1-5 arası (tercihe bağlı)İç doluluk (Inner Lines): 1-5 arası (tercihe bağlı)Dış doluluk (Outer Lines): 0-1 arası (tercihe bağlı)

Bu ayarları deneyerek size en uygun crosshair ayarlarını bulabilirsiniz. Ancak unutmayın, crosshair ayarları da oyuncunun kişisel tercihlerine bağlıdır ve her oyuncunun farklı bir tarzı olabilir. Bu nedenle, kendi oyun tarzınıza en uygun crosshair ayarlarını deneme yanılma yoluyla bulmanız gerekebilir.

baver07

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
mause ağır ise sens tabiikide knk öbür türlü oynanmaz