Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valorantta sadece skin olarak hile yapsam ban yer miyim lolde bayadır kullanıyorum yıllardır neredeyse hiç ban yemedim yada uzaklaştırılmadım valorantta da aynısı olur mu ?
yan hesap açsan dahi hardware banı kullandıkları için tümden ban yersin eğer spooferın yoksa ve kullanmanı önermem çokta güvenmediğin veya şüphelendiğin yerlerden alıp
Ben 15 dk kullandım 3 partiden hesap Kallıcı engellendi & Valroant 152 hatası veriyor mal oyun direk ip ban attık demiyor tabi ve süresinide söylemiyor bazıları 3 ay diyor
oyunun sistemine düşen bir şey değil başkalarında görünmuyor ban sebebi değil Not:bitiriş animasyonu başkasında gözükebilir o yüzden ban yiye bilirsin ama skinde sıkıntı yok
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
oyunun sistemine düşen bir şey değil başkalarında görünmuyor ban sebebi değil Not:bitiriş animasyonu başkasında gözükebilir o yüzden ban yiye bilirsin ama skinde sıkıntı yok