valorant ski̇n changer

beramuhammed

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
valorantta sadece skin olarak hile yapsam ban yer miyim lolde bayadır kullanıyorum yıllardır neredeyse hiç ban yemedim yada uzaklaştırılmadım valorantta da aynısı olur mu ?

Paurel

Confirmed Memb.
RC Point
0
yan hesap açsan dahi hardware banı kullandıkları için tümden ban yersin eğer spooferın yoksa ve kullanmanı önermem çokta güvenmediğin veya şüphelendiğin yerlerden alıp

Dogecan

Ultra Member
Konular
40
RC Point
0
Ben 15 dk kullandım 3 partiden hesap Kallıcı engellendi & Valroant 152 hatası veriyor mal oyun direk ip ban attık demiyor tabi ve süresinide söylemiyor bazıları 3 ay diyor

Hileciyim121

Confirmed Memb.
RC Point
0
Direk banlanırsın diye düşünüyorum eğer ki güçlü bir Hile koruması var ise yoksa banlanmıyacaksın ama sen ginede farkı bir hesap açıp dene bence

blod12

Super Member
Konular
2
RC Point
0
oyunun sistemine düşen bir şey değil başkalarında görünmuyor ban sebebi değil Not:bitiriş animasyonu başkasında gözükebilir o yüzden ban yiye bilirsin ama skinde sıkıntı yok
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

oyunun sistemine düşen bir şey değil başkalarında görünmuyor ban sebebi değil Not:bitiriş animasyonu başkasında gözükebilir o yüzden ban yiye bilirsin ama skinde sıkıntı yok
bu arada paralılar için geçerli bu