Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Valorant Soru

InkSans41

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
1 sorum var öncelikle valorantda staffbesting diye bedava bir hile var biliyorsunuzdur bunun gibi public detected hilelerin ban yememesini sağliyacak bir şey biliyormusunuz mesela vanguard bypass gibi hileyi tespit edememesi bilen varsa yardım edebilirmi

Jinxcy

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
1 sorum var öncelikle valorantda staffbesting diye bedava bir hile var biliyorsunuzdur bunun gibi public detected hilelerin ban yememesini sağliyacak bir şey biliyormusunuz mesela vanguard bypass gibi hileyi tespit edememesi bilen varsa yardım edebilirmi
bu sitede yok fakat vgc bypasslayanlan uygulamalar satılıyor.

InkSans41

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
sitenin hilesi zaten ud yazıyor. ne olursa olsun bu bir public hile, kalsa kalsa 2-3 gün ud kalacak zaten oyna keyfine bak.
biliyorum ama windows 11 de çalışmıyor düzelticez dediler spooferda kullanamam yani %100 ban yememem lazım ud bişeyler arıyorum bedavada bi burda var

Jinxcy

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
biliyorum ama windows 11 de çalışmıyor düzelticez dediler spooferda kullanamam yani %100 ban yememem lazım ud bişeyler arıyorum bedavada bi burda var
Dostum para ile bile yüzde yüz ban yedirmeyen hile alamazsın. Geç w10 a aç hileni keyfine bak anakart bani 4 ay sürüyor zaten.

Chermiee

Super Member
Konular
17
RC Point
0
kanka hileyi legit oynadığın sürece ban yemen zor zaten free yada paralı farketmiyor legit oynamaya çalış