Selamlar. Malumunuz şu sıralar dolandırıcılık özellikle spoofer, hile vs gibi konularda çok yayılmış durumda, ben de bunlardan birine daha yakalanmanızı önlemek için bu konuda sizlere tecrübemi paylaşacağım.
Olay şöyle başladı; valoranttan banımı kaldırmak için sooofer arıyordum bundan yaklaşık 3hafta önce. Free olanlar çıktığı günün sabahı fixlendiği için ücretlilere yöneldim ve bir dc serverına katıldım n0x isminde. 1hafta kadarda oranın müşterilerini inceledim sordum spoofer sende çalıştımı vs vs spooferi alıpta çalışmayan kimse yok. Dedim tamam, bende alayım ozaman bari ama alınca tam olsun diye lifetime aldım rica ettim 300 liradan 235 liraya düşürebilir misiniz benim için diye çünkü daha öncede küçük miktarlara dolandırılmıştım. Buraya kadar gayet ilgililer nerden dolandırıldın daha önce şikayet oluşturalım vs vs satın aldıktan sonra bana bir key ve birde program attı. Programın yaptığı tek şey var olan diskin üzerine yeni bir disk açıp volume id sini değiştirmek. Onların dediklerine göre '' yeni bir hwid,mac adresi,bios update v.id, gui'', yanında da yeni bir disk oluşturuyormuş
. Programı açtım, yeni disk oluşturdu, valorantıda oraya kurdum. İlk girdiğim maçın 2.dakikasında ban yedim. Benden pc ye format atmamı ve farklı bir disk bulmamı istedi -farklı disk aldırıyorsan niye yeni bir bölüm daha açtırıyorsun?- senin banını temizce kaldıracağız dedi klasik. Bende para çöpe gitmesin belki çalışır umuduyla format attım gene çalışmıyor bu seferde ip değiştirip bios update etmemi istedi her seferinde de farklı windows sürümü kurmamı istiyor yaklaşık 5 defa format attım ilk maçtan ban yiyorum, bu arada her bandan sonrada yazıyorum lütfen artık bir çözüm bulun diye cevap ya saatler sonra yada sonraki gün geliyor. Sanki onlar bize değilde biz onlara hizmet ediyoruz
. Benim gibi de 4-5 arkadaşta da çalışmadığını biliyorum bu arada da. Bunların sunucuları kapandı yeni sunucu açtılar bende son defa yazdım çözün sorunumu lütfen diye, sen kimsin buyer tagın neden yok bizden aldıysan diyor tşk geçiyor benle lol. Biraz daha mal ayağına yattım teşekkürler buda 3.dolandırılışım windows turu yaptım geniş bi siz olmasaydınız bios falan nasıl update edecektim dedim dostum v2 den bahsediyorsun sen burası v3 tamamen farklı shop farklı dünya ayrıca sen nerden aldın 235 liraya spoofer bulda göster bizde alalım aloo diyor iğüsadşüfgşlrepğghlp bu arada haklarını yemeyeyim spoofer adıyla sattıkları şey kendisinde gerçektende çalışan var eğer hdd veya ssd den ban yediysen tabii. Bunların mantığı çalışıyorsa ok çalışmıyorsa s.et. Videolarında ve dc de sorunsuz çalışıyor formata ip değişmeye gerek yok falan diyor 5 kez fotmat atıp bios ip vs değiştim sonuç ban. En başta ordan anlarsınız zaten. Bunların diğerlerinden farkı dolandırdıklarını banlamıyor olmaları. Bana biz seni *kmiyoruz diye esp aimbot alıcısını gösteriyorlar. Benim dışında çalışmayanlarla da konuşuyorum daha çözülen yok (en basitinden bu adı spoofer olan şey ''bios update'' ediyorsa
neden bana bios update ettiriyorsunuz). Benim duruma düşen bir arkadaşın videosunu da buraya bırakıyorum.
Resimler de bu videoya cevapları sj
Umarım birkaç kişi de olsa kurtarabilmişimdir.
Olay şöyle başladı; valoranttan banımı kaldırmak için sooofer arıyordum bundan yaklaşık 3hafta önce. Free olanlar çıktığı günün sabahı fixlendiği için ücretlilere yöneldim ve bir dc serverına katıldım n0x isminde. 1hafta kadarda oranın müşterilerini inceledim sordum spoofer sende çalıştımı vs vs spooferi alıpta çalışmayan kimse yok. Dedim tamam, bende alayım ozaman bari ama alınca tam olsun diye lifetime aldım rica ettim 300 liradan 235 liraya düşürebilir misiniz benim için diye çünkü daha öncede küçük miktarlara dolandırılmıştım. Buraya kadar gayet ilgililer nerden dolandırıldın daha önce şikayet oluşturalım vs vs satın aldıktan sonra bana bir key ve birde program attı. Programın yaptığı tek şey var olan diskin üzerine yeni bir disk açıp volume id sini değiştirmek. Onların dediklerine göre '' yeni bir hwid,mac adresi,bios update v.id, gui'', yanında da yeni bir disk oluşturuyormuş
Umarım birkaç kişi de olsa kurtarabilmişimdir.